1 dk. Serkan KÖSE 12.05.2021

fastPay Wildcats’in Gruptan Çıkma İhtimali Kalmadı

MSI 2021’de fastPay Wildcats’in gruptan çıkma ihtimali kalmadı. fastPay Wildcats’e turnuva boyunca gösterdiği çaba için Esporlab olarak teşekkür ediyoruz. 

MSI 2021 B grubunda temsilcimiz olan fastPay Wildcats bir önceki maçında grubuna favorisi olan Mad Lions’ı mağlup etmeyi başarmıştı. Temsilcimiz ilk üç maçında bir galibiyet alamadığı için bugün oynanan tüm karşılaşmaları kazanması gerekiyordu. Kaybetme lüksümüzün olmadığı günün ikinci maçında PCS temsilcisi PSG Talon ile karşı karşıya geldi. 

Maça istediği gibi başlayamayan temsilcimiz fastPay Wildcats, önceki maçlarda da olduğu gibi bireysel hatalarla mücadelede geriye düştü. Turnuva boyunca belki de en iyi yaptığı şeyi yapan ve takım mücadelelerinde galip ayrılan temsilcimiz orta oyunda altın farkını iki bin civarına getirmeyi başardı. Rakibe maçı kapatacak kadar üstünlük vermeyen temsilcimiz kaynakları HolyPhoenix’e aktarmayı başardı. 

Geç oyunda ise Farfetch’ten çok kötü bir hata geldi. Baron güçlendirmesini de kaybetmemizin ardından alt koridorda da yaptığımız kötü savaş neticesinde oyunun momentumunu rakibe kaptırdık. Geç oyunda daha güçlü kompozisyona sahip olan PSG Talon ekibi orta koridorda kazandığı savaşına ardından da maçı kapattı. 

Bu sonuçla birlikte 1G 4M durumunda gelen temsilcimiz fastPay Wildscats’in gruptan çıkma ihtimali ise kalmadı. Her ne kadar sonuç beklediğimiz gibi olmasa da fastPay Wildcats’e gösterdiği başarı için teşekkür ediyoruz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al