2 dk. Serkan KÖSE 07.07.2022

Forspoken 2023’e Ertelendi

Square Enix’in yayıncılığı üstlendiği RPG yapımı Forspoken yine ertelendi. 11 Ekim 2022 tarihinde piyasaya sürüleceği planlanan Forspoken’in gelişme sürecinin tamamen sona erdiğini ve son dokunuşların yapıldığı belirtiliyor.

Sony’nin God of War Ragnarök yapımını duyurması Forspoken’in ertelenmesindeki ana etken olarak gösteriliyor. Square Enix yapılan açıklamada partnerle olan görüşmelerinde yapımın 11 Ekim yerine 24 Ocak 2023’e ertelendiğini duyurdu. Son olarak yayıncı şirket yapımla ilgili birçok gelişmeyi de ilerleyen süreçte paylaşılacağını da aktardı. Böylelikle Epic Games Store, Steam ve PlayStation 5 tarafı için çıkacak olan Forspoken, 24 Ocak 2023’te kullanıcılar ile buluşcak.

Forspoken Tanıtım Metni

New York’tan gizemli bir şekilde taşınan Frey Holland, kendini nefes kesici Athia diyarında kapana kısılmış bulur. Büyülü, duygulu bir bilezik açıklanamaz bir şekilde koluna sarılmıştır ve Frey, Athia’nın genişleyen manzaralarını geçmek için güçlü büyüler yapma ve sihir kullanma yeteneğini keşfeder. Frey yeni altın arkadaşına “Cuff” lakabını takar ve eve dönüş yolunu bulmak için yola çıkar.

Frey, bir zamanlar Tantas denilen hayırsever anaerklerin saltanatı altında gelişen bu güzel diyarın, dokunduğu her şeyi yıkıcı bir felaket amansızca bozana kadar öğrenir. Break, hayvanları canavarlara, insanları canavarlara ve zengin manzaraları dört tehlikeli diyara dönüştürdü. Parçalanmış topraklarının merkezinde, Tantalar şimdi çıldırmış ve kötü büyücüler olarak hüküm sürüyorlar.

Break’ten etkilenmeyen ve cevaplar için umutsuz olan Frey, onu tek umutları olarak gören son kalan Athia vatandaşlarına yardım etmeyi isteksizce kabul eder. Frey’in bu garip ve tehlikeli topraklardaki yolculuğu, onu canavar yaratıklarla savaşması, güçlü Tanta’larla yüzleşmesi ve içeriden çok daha fazlasını uyandıran sırları ortaya çıkarması gereken yozlaşmanın kalbine götürecek.

ANA ÖZELLİKLER:

İsteksiz Bir Kahramanın Odyssey’i
Nefes kesen, fantastik bir diyara gizemli bir şekilde nakledildikten sonra eve dönüş yolunu arayan Frey’i unutulmaz bir yolculuğa çıkarın. Frey felaket Break’te seyahat ederken ve muazzam bir gücü nasıl kullanacağını keşfederken Athia’nın gizemlerini çöz.

Güzel ve Zalim Bir Açık Dünya –
Çarpıcı grafikler ve en son teknoloji ile hayata geçirilen olağanüstü manzaraların ve diğer dünya yaratıklarının çarpıcı bir ülkesi olan Athia’nın genişleyen krallıklarını keşfedin. Gizemli bir karanlığın dokunduğu her şeyi kirlettiği yozlaşmış bölgelerin derinliklerine inin.

Özelleştirilebilir Büyü Arsenal –
Hızlı ve heyecan verici oyunlardan stratejik ve metodik oyunlara kadar çeşitli oyun tarzlarına hitap eden çok çeşitli güçlü yeteneklerle büyülü savaşta çarpık canavarları alt edin.

Sezgisel, Sihirle Geliştirilmiş Parkour –
Duvarları ölçeklendirin, kanyonlar arasında tonozla tırmanın, baş döndürücü yüksekliklerden atlayın ve uçsuz bucaksız manzaralar arasında hızla ilerleyin. Frey’in benzersiz yetenekleri, açık dünyayı kolaylıkla akıcı bir şekilde geçmesine izin verir.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al