2 dk. Esporlab 04.05.2020

Fortnite 3. Sezonda Neler Değişecek?

Fortnite 3. sezonda neler değişecek ayrıca gelecek olan bazı yeniliklerden bahsedeceğiz. Battle royale türünün ilklerinden olan Fortnite, yeni sezonun başlamasına çok az bir zaman kaldı. Yeni sezonun gelmesiyle beraber yeniliklerinde peşinden geleceği hakkında söylentiler var. Fortnite’a gelecek yenilikler neler? bunlara beraber göz atalım.

Battle royale tarihinin en popüler oyunlarından olan Fortnite, kısa bir süre sonra yeni sezona başlayacak. Yeni sezonla beraber gelecek değişimleri merak eden oyuncu kitlesi kendinizi büyük değişime hazırlayın. Tabor Hill tarafından oldukça büyük yenilikler geleceği söyleniyor. Söyledikleri eğer gerçekten, doğruysa Fortnite artık bambaşka bir değişim sürecine girecek.

Yeni sezonla beraber gelebilecek değişiklerin bilgilerini veren kişi aslında Fortnite oyuncularının yakından tanıdığı bir YouTuber o kişi Tabor Hill. Güncel olarak sürekli Fortnite içerikleri paylaşımını yapan bu kişi, geliştirici şirketin içerisinde bulunan bir kaynağı olduğunu söylüyor. Oldukça büyük değişimlerin gerçekleşeceğini söyleyen Hill, yeni sezonla beraber yapılacak değişimlerden birisi oyundaki haritaların olduğundan bahsediyor. En büyük değişimi, gelecek olan sezonla beraber haritalar yaşayacak.

| Fortnite Sezon 3

Tabor Hill, özellikle vermiş olduğu bilgilerde Epic Games’in yoğun olarak oyuna yaz teması getirmek için çalıştığından bahsediyor. Gelecek olan yeni sezonla beraber oyunda su temalı olarak karşımıza çıkacak. Harita üzerinde su olan bölgelere çok fazla rastlayacaksınız ayrıca su altında alanlar bile olacağından bahsediyor. Anlayacağımız o ki Fortnite haritalara sağlam bir güncelleme geleceğinin sinyalleri diyebiliriz.

Oyuna eklenmesi planlanan su teması, sadece içerisinde yüzmeniz için değil. Sıkı durun, suyun içerisinde köpek balıkları da olacak, hemen endişelendiğinizi ve heyecanlandığınızı hissediyorum. Yalnız endişelenmeyin, bu köpek balıkları sizlerin sürebileceğiniz, su araçları olarak karşınıza çıkacak. Çok iyi değil mi? ben gerçekten heyecanlanmaya başladım bile. Ayrıca Fortnite 3. sezon savaş bileti resmi olarak açıklandı göz atabilirsiniz.

fortnite 3. sezon

Gelecek olan su teması ile beraber oyuna eklenecek olan yeni kostümümüzün adı ise Aquman kostümü olarak biliniyor. Kostümü elde edebilmeniz için, Deadpool kostümünü aldığınız gibi yani görevlerle edineceksiniz. Ayrıca Battle Pass‘e ayrıca DC Comics’in de eklenebileceğini belirtiyor, kostüm konusunda yaptığı açıklamalar bundan ibaret. Tüm bu gelişmelerin resmi bir ağızdan gelen açıklama olmadığını bilmenizi istiyoruz. Resmi bir açıklama gelene kadar tüm bunların birer söylenti olduğunu varsaymak daha doğru olur. Gelişmeleri takip ediyor bizi takip etmeyi unutmayın.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al