2 dk. Esporlab 18.01.2020

Forza Horizon 4’e Eklenen Yeni Arabalar

Forza Horizon oyuncuları, uzun zamandır bu anı bekliyordu ve sonunda hayallerine kavuştular. Oyunun 4. serisi çıkalı 1 yıldan fazla oldu fakat arabalarla ilgili güncellemeler sürekli gecikti, durum böyle olunca birçok oyuncu isyan etmeye başladı. Oyun elbette güncellemeler aldı fakat gelen güncellemeler, hep modlar ile ilgiliydi. Oyuncuların uzun zamandır beklediği arabalar, oyuna eklendi. Forza Horizon 4’e eklenen yeni arabalar nelerdir sorusuna birazdan yanıt vermis olacağız.

Forza Horizon 4’e Eklenen Yeni Arabalar

Oyunda bulunan garajınıza ekleyebileceğiniz bu arabalar, sadece Eliminator modunda kullanılabilecek. Özel moda uygun olarak tasarlanmış arabalar, uzun zamandır birçok platformda konuşuluyor ve bekleniyordu. Eklenen arabalar arasında büyük sınıf farkları bulunuyor. Spor araba olan Lamborghini Huracán Performante, arazi arabası Hummer H1 Alpha Open Top, eski bir spor araba olan Porsche 356 C Cabriolet Emory Special ve son olarak unutulmaz bir araba olan Toyota Sprinter Trueno GT Apex, oyuna eklendi.

Durum böyle olunca Eliminator modu ve bu modda kullanılabilecek arabalar merak ediliyor. Burada da sizi unutmayıp, kullanabileceğiniz arabaların listesini hazırladık.

funco-f9

funco-f9

– Mercedes Benz Unimog
– Quartz Regalia D
– Top Gear Track-Tor
– MINI X-Raid
– Hummer H1 Open Top
– Jeep Wrangler DD
– Isha’s Off-Road Taxi
– Funco F9
– M12S Warthog CST

Forza Horizon 4 geliştiricileri, bu konuda tüm oyunculara yönelik arabalar çıkarmaya çalışmışlar diyebiliriz. Bu konuda en çok istenen arabaların oyuna eklendiğini ve oyun geliştiricilerinin oyunculara ne kadar değer verdiğini anlıyoruz.

Ayrıca oyuna birçok yeni araba eklenecek. Daha önce oyun ile ilgili birçok bilgi ve eklenecek arabalar paylaşıldı. Liste halinde paylaşılan eklenecek arabalar, uzun bir listeden oluşuyordu. Önümüzdeki günlerde yeni arabaların eklenmesi ve duyurulması bekleniyor diyebiliriz. Oyun ve güncellemeler ile ilgili yeni sızıntılar çıktıkça sizlerle paylaşıyor olacağız.

Yeni güncelleme ile sadece yeni arabalar değil, birçok yarış modu da geliyor. Bu modlar arasında hem motocross modu hem de araba ile uçak yarışı yer alıyor. Aktif oyuncu sayısını arttırmak isteyen Forza Horizon, bu şekilde birçok güncelleme yapacak gibi duruyor.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al