1 dk. Serkan KÖSE 25.08.2021

Forza Horizon 5 Temalı Xbox Kumandası Tanıtıldı

Microsoft Xbox için yeni Forza Horizon 5 temalı Xbox kumandasını tanıttı. 

Yayıncılığını Xbox Game Studios’un yaptığı geliştiriciliğini ise Playground Games’in üstlendiği sevilen yarış türü oyunu olan Forza Horizon’ın yeni oyun Forza Horizon 5’in çıkışına sayılı bir zaman kaldı. Oyunun tanıtımına az bir süre kala oyuna özel yeni bir Xbox kumandası tanıtıldı. 

Xbox’ın Gamescom 2021 etkinliği esnasında yapılan duyuru ile birlikte Forza Horizon 5 temalı özel Xbox kontrolcüsü tanıtıldı. Görünüş dışında diğer Xbox kontrolcülerinden farkı bulunmayan kumandanın oldukça şık göründüğünü söyleyebiliriz. Kumandanın analog tuşları araba direksiyonlarından ilham alınan bir yapıya sahip ve Xbox düğmesi dışındaki tuşlarda da özel bir aydınlatma bulunuyor. 

Özel Xbox kontrolcüsü 75 dolarlık fiyat ile ön siparişe açılmış durumda. Şimdilik yurt dışında satışa sunulan kontrolcünün oyun ile aynı gün satışa sunulacağını söyleyebiliriz. Son olarak Forza Horizon 5, 9 Kasım 2021’de Xbox Series ve PC için çıkış yapacak. Oyunun ayrıca ilk günden Xbox Game Pass’e dahil olacak. Kontrolcünün görsellerini ise haberimizin sonundan bulabilirsiniz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al