2 dk. Serkan KÖSE 26.03.2021

Futbol Menajerlik Oyunu We Are Football PC İçin Tanıtıldı!

Futbol menajerlik oyunu We Are Football PC platformu için duyuruldu. İşte We Are Football oyununun tüm detayları. 

Futbol menajerlik oyunu denildiğinde akla gelen ilk oyunlardan birisi Football Manager serisi olarak geliyor. Futbol severlerin son zamanda en çok sevdiği oyunların başında gelen FM serisine yeni bir alternatif geldi. 

Darksiders, Wreckfest ve Desperados oyunlarının yayıncılığını yapan THQ Nordic, 2018 yılında kurulan Winning Streak Games oyun stüdyosu tarafından yapılan bir duyuru ile Football Manager serisine alternatif yeni bir oyunun duyurusunu yaptı. 

Futbol Menajerlik Oyunu We Are Football Detayları!

Football Manager ve On The Ball serilerinin arkasında olan Gerald Kohler ve takımının kurduğu Winnig Streak Games, yeni oyunları olan We Are Football oyununun duyurusunu gerçekleştirdiği. Yeni nesil futbol menajerlik oyunu, THQ Nordic yayıncının da ortaklığı ile satışa sunulacak. Oyunun duyurulmasının ardından piyasaya çıkış tarihi ve oyunun özellikleri de belli oldu. 

We Are Football oyununun duyurulmasıyla birlikte Steam sayfası da açılmış oldu. Oyunun Steam sayfasına bakıldığında oyunun 10 Haziran 2021 tarihinde çıkacağını öğrenebiliyoruz. Pandemi nedeniyle herhangi bir erteleme olmazsa oyunun tam sürümü 10 Haziran 2021 tarihinde çıkacağı görülüyor. Bununla birlikte oyun hakkında diğer bilgiler de oyunun Steam sayfasında yer alıyor. 

futbol-menajerlik-oyunu-we-are-football-pc-icin-tanitildi

Yayıncının açıklamasına göre oyuncuların oyunu öğrenmeleri için saatlerini harcamasına gerek yok. Bu açıklamada oyunun öğrenilmesi kolay ve oyuncular cevaplarına göre kariyerlerine yön verebilecek. Oyuncular bu sayede oyunda menajerlik becerilerini sergileyebilecek ve bu sayede klüplerini pek çok açıdan yönetip taraftarları ile iletişim kurabilecek. 

Oyunun kötü yanlarından biri ise oyunda herhangi bir takımın resmi futbol lisansı bulunmuyor. Oyuncular taraftarı oldukları takımı oyunda yönetmek istiyorlarsa bunu yapamayacak. Oyunda oyunucuların kendi ligini ya da klüplerini oluşturmaları için düzenleme modunu kullanabilecek. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al