2 dk. Serkan KÖSE 05.05.2021

Game Pass Ultimate Abonelerine 4 Aylık Spotify Premium Hediye

Game Pass Ultimate abonelerine 4 aylık Spotify Premium hediye edilecek. Peki Xbox Game Pass Ultimate abonelerinin bu hediyeden faydalanmak için ne yapmaları gerekiyor?

Yazılım devi Microsoft’un son yıllardaki en büyük servislerinden birisi olan Xbox Game Pass servisi gelişmeye devam ediyor. Son olarak pek çok büyük oyunu kütüphanesine ekleyen Xbox Game Pass yeni ortaklığını duyurdu. Duyurulan ortaklıkla birlikte Xbox Game Pass Ultimate aboneleri dört aylık müzik akış servisi olan Spotify’ın Premium abonelik seçeneğini 4 ay boyunca ücretsiz olarak deneyimleyebilecek. Bu teklif Microsoft ve Spotify arasında kurulan ortaklık sonucu ortaya çıktığı için tekliften sadece Xbox Premium Ultimate abonesi olan Spotify Premium aboneleri yararlanabilecek.

game-pass-ultimate-abonelerine-4-aylik-spotify-premium-hediye

Microsoft ve Spotify Ortaklık Kurdu

Bilindiği üzere Japon teknoloji devi Sony kısa bir süre önce genellikle oyuncuların kullandığı sesli sohbet uygulaması olan Discord ile bir ortaklık kurduğunu açıklamış ve bu ortaklık sonucunda Discord’un PlayStation’a geleceği açıklanmıştı. Sony’nin PlayStation markası için Discord ile ortaklık kurmasının ardından Microsoft ise Xbox Game Pass Ultimate aboneleri için Spotify ile böyle bir ortaklık kurduğunu açıkladı.

Her ay Xbox Game Pass servisine pek çok yeni oyun ekleyen ve bu abonelik paketini çok uygun bir fiyat etiketi ile kullanıcılar ile buluşturan Microsoft’un Xbox Game Pass servisi için yeni yatırımlar yapmaya devam edeceği düşünülüyor. Dünyanın en çok tercih edilen çevrimiçi müzik servisi Spotify’ın Premium abonelik seçeneği ile kullanıcılar çevrimdışı kullanım için içerik indirme, mobil cihazda herhangi bir parçayı seçme ve çalma, reklamsız müzik ve daha iyi ses kalitesine sahip oluyor.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al