2 dk. Serkan KÖSE 02.07.2021

GeForce Now by Game+ Yeni Üyelere Steam Kodu Hediye Ediyor

Nvidia’nın bulut tabanı oyun akış servisi olan GeForce Now’ın Türkiye servisi olan GeForce Now by Game+ yeni bir kampanya başlattı. İşte kampanyanın tüm detayları.

Oyunları uzaktan bir bilgisayar üzerinden oynanmasını sağlayan GeForce Now servisi bilindiği üzere Game+ ortaklığı ile ülkemizde kullanıma sunulmuştu. Kısa bir süre önce yapılan açıklama ile birlikte Game+ servisi yeni bir kampanya başlattı.

Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta GeForce Now by Game+ yeni bir kampanya başlatmış ve bu kampanya kapsamında 3 aylık Premium abonelik fiyatında bir indirime gidilmişti. Bu indirime ek olarak şimdi de servise yeni abone olan kullanıcılar için Steam kodunun hediye edileceği açıklandı. GeForce Now by Game+ Premium’un 3 aylık fiyatı şu anda 179.70 TL yani aylık olarak 60 TL gibi bir fiyata tekabül ediyor. Bu üyeliği satın alan kullanıcılara ayrıca 50 TL’lik bir Steam Cüzdan Kodu hediye edilecek.

Eğer ki kampanya kapsamında 1 aylık Premium üyelik alırsanız servisin fiyatı 75 TL oluyor ve bu durumda da oyuncular 20 TL’lik Steam Cüzdan Kodu’na sahip olabiliyor. Kampanyanın son tarihi ise 8 Temmuz olarak açıklandı.

Game+’ İlk Kez Abone Olacaklarla Steam Cüzdan Kodu Hediye

Kampanya, 1 Temmuz Perşembe Günü saat 16:00 ile 8 Temmuz Perşembe saat 23:59 arasında geçerlidir.

  • Kampanya kapsamında aldığınız 179,7 TL’lik 3 Aylık Premium abonelik karşılığında 50 TL değerinde Steam Cüzdan Kodu, 74,9 TL’lik Aylık Premium abonelik karşılığında 20 TL değerinde Steam Cüzdan Kodu kazanırsınız.
  • Kampanya, kampanyanın başlamasından itibaren premium abone olacak ilk 5.000 kişi ile sınırlıdır.
  • Premium abonelik karşılığında kazandığınız Steam Cüzdan kodu GAME+’a abone olduğunuz email adresinize en geç 7 iş günü içerisinde gönderilecektir.
  • GAMEPLUS gerekli gördüğü takdirde kampanya şartlarında değişiklik yapabilir, kampanyayı daha erken sonlandırabilir.
  • Bu kampanyaya katılan herkes yukarıdaki koşulları kabul etmiş sayılır.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al