1 dk. Serkan KÖSE 22.10.2021

GeForce Now İçin 24 Saatlik Paket Sunuldu

Türkiye’de GeForce Now by Game+ ismi ile yerelleşen Nvidia’nın bulut tabanlı oyun akış servisi GeForce Now servisine yeni paketler eklenmeye devam ediyor. Servise şimdi de kullanıcılar için 24 saatlik Premium paket kullanıma sunuldu. 

Son olarak Crysis Remastered oyunu ile gündeme gelen GeForce Now servisi için müjdeli bir haber geldi. GeForce NOW powered by GAME+ artık kişilere 24 saatlik Premium paket sunuyor. Daha önce olmayan bu paket için belirlenen fiyat ise 14,9 TL seviyesinde yer alıyor. Bu paket için firma tarafından şunlar aktarılıyor: 

  • Öncelikli Erişim  
  • Uzatılmış Oturum Süresi (4 Saat) 
  • RTX Aktif

Servisin bu paket haricinde başka paketleri de bulunuyor. Servisin aylık fiyatı 74.9 TL olarak açıklanırken, 3 aylık fiyatı ise 179.9 TL olarak açıklandı. 

GeForce Now Servisi Nedir?

Servis Türkiye sunucuları üzerinden üst seviye oyunlar da dahil olmak üzere pek çok oyunu stream ederek oynayabiliyor. Servis hakkında yapılan açıklama şöyle;

“Windows işletim sistemine sahip cihazlardan, MacOS işletim sistemine sahip cihazlardan, Android işletim sistemine sahip cihazlardan, Chromium tabanlı web browserlar (Chromebook cihazları için tavsiye edilir) ve iOS işletim sistemli cihazlar için Safari web browser üzerinden erişilebilir.”

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al