1 dk. Serkan KÖSE 21.12.2021

GeForce Now Yeni Paketini Duyurdu

Nvidia’nın bulut tabanlı oyun akış platformu olan GeForce Now’a yeni paket seçenekleri eklenmeye devam ediyor.

Donanım fiyatlarının artması ve dünya genelinde yaşanan çip krizi ile birlikte oyuncuların yeni donanımlara ulaşması da zorlaşıyor.

Oyuncuların son donanım gereksinimleri talep eden oyunlara erişmesini mümkün kılan bulut temelli oyun akış servisleri son dönemde daha fazla ilgi görüyor. Bu servislerden birisi olan Nvidia GeForce Now servisi kullanıcıların en çok tercih ettiği servislerden birisi olarak karşımıza çıkıyor.

Ülkemizde de Turkcell ortaklığı ile Nvidia GeForce Now by Game+ ismiyle yerelleşen servis kullanıcılarına yeni paketler sunmaya devam ediyor.

GeForce Now Yeni Paketiyle 2K 120 FPS Desteği Sunuyor

Nvidia GeForce servisi için geçtiğimiz aylarda yeni RTX 3080 ekran kartı destekli yeni paketini duyurmuştu. Bu paketle birlikte oyuncular 1080P 60 FPS’e kadar destek sunuyor. Bununla birlikte yalnızca RTX 3080 ekran kartlarının bulunduğu sunuculardan güç alacak yeni paket, 8 saatlik oturum süresi ve altı ay için 100 dolar fiyat etiketi ile sahip olunabiliyor. Henüz ülkemizde kullanıma sunulmayan bu paket haricinde Nvidia yeni bir paketin daha duyurusunu yaptı.

Yeni paket ile birlikte 4K HDR 60 FPS / 2K 120 FPS desteği ile oyunları oynayabilecek. Şimdilik belirli bölgeler için sunulacak olan pak GeForce Now’ın yeni paketinin ülkemizde kullanıma sunulup sunulmayacağı şimdilik bilinmiyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al