2 dk. Esporlab 26.07.2020

Ghost of Tsushima Metacritic Puanı En Yüksek PS4 Oyunu Seçildi

Ghost of Tsushima Metacritic puanı PlayStation 4 konsol kullanıcıları tarafından zirveye yükseltildi. 17 Temmuzda yayınlanmış olan oyun bir hafta içerisinde Metacricit üzerinden olumlu oynanan en iyi PS4 oyunu oldu. Ghost of Tsushima, 11.300 kullanıcı tarafından oylandı ve sonuç olarak 10 üzernden 9,3’lük kullanıcı puanına sahip oldu.

Oyunseverler tarafından büyük bir heyecanla beklenen Ghost of Tsushima PlayStation 4 oyuncularıyla buluşmuştu. Piyasaya sürülmesinin hemen ardından üç gün içerisinde 2,4 milyon adet satış rekoruna ulaşmayı başardı. Sony tarafından bakacak olursak en iyi çıkış yapan PS4 oyunu olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz. Yüksek başarı yakalayan savaş oyunu Ghost of Tsushima’ın başarısı PS4 ile sınırlı kalmadı, Metacritic kullanıcı oylamasında da başarıyı yakaladı.

Çıkış yapmasından bir hafta gibi kısa bir süreden sonra Metacritic üzerinden 11.300 kişi oylama yaptı. Şuan için güncel olarak yapılan oylamalar üzerinden 10 üzeriden 9,3 puanı kapmış bulunuyor bu oldukça büyük bir başarı. Ayrıca Metacritic üzerinden yapılan bu oylama ile en yüksek kullanıcı puanına sahip PS4 oyunu oldu. Metacritic kullanıcı puanları listesinde Ghost of Tsushima oyunundan sonra The Witcher 3 9,2 puan The Last of Us Remastered 9,2 puan ve God of War 9,1 puanla kapanışı yapıyor.

Ghost of Tsushima nasıl bir oyun?

Ghost of Tsushima, Sucker Punch tarafından geliştirildi, aksiyon ve macera türünde olan oyun PlayStation için çıkış sağladı. Ghost of Tsushima hikayesi ise 1200’lü yıllara dayanıyor ve ülkesi için canını feda etmeye hazır bir samurayla devam ediyor. Jin Sakai hikayenin baş kahramanı ve son samuray üyesi olarak ülkesi için kanının son damlasına kadar savaşacak. Sony tarafından oyunun hikayesi hakkın da şöyle bir paylaşımda bulunulmuş.

17 Temmuz 2020’de piyasaya sürülen Ghost of Tsushima PlayStation Store’da satışta bulunuyor. Oyun iki farklı sürümden oluşuyor standart sürümü 499 TL fiyatında buraya tıklayarak ulaşabilirsin, Digital Deluxe sürümü ise 569 TL fiyata sahip ona da buraya tıklayarak ulaşabilirsin.


  • İlk piyasaya sürülme tarihi: 17 Temmuz 2020
  • Direktör: Nate Fox
  • Besteciler: Ilan Eshkeri; Şigeru Umebayaşi
  • Geliştirici: Sucker Punch Productions
  • Mod: Tek oyunculu oyun
  • Platform: PlayStation 4

 

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al