2 dk. Esporlab 07.05.2020

Ghostrunner’in Sinematik Fragmanı Yayınlandı

Ghostrunner’in Sinematik Fragmanı Yayınlandı All In! Games yeni aksiyon oyununun hem duyurusunu hemde demo sürümünün fragmanını yayınladı. Oyunu test etmek isteyenler 13 Mayıs tarihine kadar Steam platformu üzerinden indirip, deneyebilirler.

Ghostrunner aksiyon oyunu olarak One More Level, 3D Realms ve Slipgate Ironworks stüdyoları tarafından geliştirildi. Nabzınızı sürekli yüksek tutacak aksiyon dolu oyunun sonunda sinematik fragmanı yayınlandı. All In! Games oyunun demosunu Steam platformu üzerinden sunmaya başladı, oyunun demo versiyonunu 13 Mayıs tarihine kadar indirebilir ve test edebilirsiniz. Yayınlanmış olan sinematik fragmanda ağırlıklı olarak, Killing Blink özelliği ön plana çıkartıldı ve oyunun hikayesine dikkat çekildi.

All In! Games açıklamalarda bulunurken, oyun içerisinde kendinizi fiziksel dünyada ayrıca siber dünyada bulunan bir savaşcıyı oynayacağınızı dile getirdi. Cyberpunk temasını göz önünde bulunduran firma ayıca oyunun oldukça zor olduğunu ve dinamik savaşlara ev sahipliği yaptığını açıkladı. Şimdiden oyunculara şöyle bir şey söylendi: “Oyundaki her şeyi deneme yanılma yöntemi ile öğrenmelisiniz, yeteneklerinizi dikkatli bir şekilde kullanmalısınız, karanlık bir hikayenin bir parçası olarak meşgul olmaya hazır olun” notuyla oyuncu kitlesine bir gönderme yaptı.

Burada demek istediği ve belirttikleri göz önünde bulundurulursa, oyuncuları epey zorlayacak ve sabırlarını taşıracak bir yapım olduğunun kanıtıdır. All In! Games tüm oyuncuları, oyunu test etmeleri ve denemeleri için Steam platformu üzerinden indirmelerini rica etti.

Ghostrunner’in Sinematik Fragmanı Yayınlandı:

Bilmeyenler için not geçelim oyun PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One üzerinden oynanabiliyordu ve PC platformu için çıkış yapması bekleniyordu. Gamescom 2019’da oyunun duyurusu yapılmıştı ve 2020 yılında PC platformu için tanıtımının yapılacağından bahsediliyordu. Baştan sona aksiyon ile donatılmış olan Ghostrunner, cyberpunk dünyasına alternatif bir bakış açısı diyebiliriz. Steam üzerinden demosu sunulan oyun, şuan için fazlasıyla beğenilmiş durumda. Kendinizi fantastik bir dünyanın içerisinde gerçekçi grafik tasarımları olan bir dünyaya bırakın, oyun şuan için sadece tekli oyuncu modlu olarak karşımıza çıkacak.

Oyunun ana konusuna değinecek olursak, insanlığın son kalesini savunmak ve yükseltmek için doyumsuz aksiyonlara tanıklık etmekten geçiyor. Aşırı tempolu olacak bu oyunda, hedefe odaklanarak çok hızlı hareket etmeli ve karşılaştığı düşmanları yok etmeli. Oyunu denemek isterseniz diye düşündüğümüz için buraya tıklayarak steam sayfasına ulaşabilir oyunu indirebilirsiniz. Bol şans.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al