1 dk. Serkan KÖSE 08.03.2022

God of War Dizisi Amazon Prime’da Yayınlanacak

PlayStation’ın en önemli oyun serilerinden birisi olan God of War evreninin konu olacağı dizi Amazon Studios tarafından uyarlanacak.

Ocak itibariyle PC tarafına da çıkışını yapan PlayStation’ın en gözde yapımlarından birisi olan God of War evreninin dizi ya da film uyarlamasının gelmesine kesin gözle bakılıyordu. Bir diğer PlayStation gözdesi olan Uncharted filminden sonra Sony cephesi God of War uyarlaması için kolları sıvamış durumda.

God of War Evreninin Dizisi Yolda

Deadline kaynağının yaptığı haberde PlayStation Productions, Ghost of Tsushima, Twisted Metal ve The Last of Us gibi film ve dizi yapımları arasına God of War evrenini de eklemek istiyor. God of War dizisinin yapımcılığını Amazon Studios’un üstlendiğini belirten kaynak dizinin Amazon Prime servisi üzerinden Prime üyelerine özel olarak sunulacağını aktardı. Kaynak maalesef dizinin oyuncu kadrosu ve yayın tarihiyle ilgili henüz net bir detay belirmese de yapımın yolda olduğunun altını çizdi.

Buna ek olarak Amazon Studios’un ilk uyarlama eserinin God of War olmadığı biliniyor. Stüdyo hali hazırda Walton Goggins’in bulunduğu Fallout dizisi ile Mass Effect dizinin de hazırlığını yapıyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al