1 dk. Serkan KÖSE 21.09.2021

God of War Ragnarök Çıkışıyla İlgili Önemli Bir Gelişme

Geliştiriciliğini Sony Santa Monica Studio’nun yaptığı ve yayıncılığını ise Sony Interactive Entertainment’ın üstlendiği yeni God of War oyunu olacak olan God of War Ragnarök ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ortaya çıkan gelişme oyunun çıkış tarihi ile ilgili. 

PlayStation Showcase etkinliğinde duyurulan oyunlardan birisi olan God of War Ragnarök oyunu ile birlikte bir dönem sona erecek. Oyuncular tarafından merakla beklenen God of War Ragnarök, 2021 yılında çıkış yapacaktı. Duyuru esnasında Ragnarök’un 2022 yılına ertelendiği belirtildi. Henüz çıkış tarihi bilinmiyor olsa da çıkış tarihine dair yeni bir gelişme yaşandı. 

God of War Ragnarök Yakında Geliyor

2021 yılında çıkış yapacağı açıklanan ancak sonrasında, 2022 yılına ertelenen God of War Ragnarök’un 2022 yılı içinde de net bir tarihi bulunmuyor. Oyun kısa bir süre önce ise “Yakında Geliyor” listesinde kendisine yer buldu. Aynı bölümde yer alan oyunlara baktığımızda diğer oyunların 2021 yılının son aylarında ya da 2022 yılının ilk aylarında çıkacağını görüyoruz.

Listede yer alan diğer oyunlardan olan Stray ve Little Devil Inside gibi oyunların da çıkış tarihinin geç olması bekleniyor. Ragnarök’un da bu bağlamda listeye eklenebileceği düşünülüyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al