1 dk. Serkan KÖSE 11.06.2022

God of War Ragnarok Kasım’da Çıkabilir

Sony’nin gözde yapımlarından God of War serisinin yeni oyunu God of War Ragnarok geçtiğimiz dönemde 2023’e ertelendiği yönünde konuşuluyordu. Şimdi ise Bloomberg’li Jason Schreier Ragnarok’un kasım ayında çıkışını yapacağını belirtti.

2020 yılında Sony tarafından konsollar için çıkacağı duyurulan God of War Rangarok, bilindiği üzere birkaç kez ertelenme haberi ile gündeme gelmişti. Geçtiğimiz dönem ortaya çıkan iddialara göre yapımın 2023’e ertelendiği konuşuldu. GameReactor tarafından ortaya atılan bu iddia Sony’nin Summer Game Fest ve yakın dönemdeki State of Play gibi büyük etkinliklere katılmayan Sony’nin en iddialı yapımı olan Ragnarok’u ertelendiği ile birleştirmişti.

Bloomberg’li Jason Schreier ise iddiaları yalanlayarak Ragnarok’un Kasım’da çıkacağını yeniledi. Schreier tarafından yapılan habere göre Schreier, oyunun geliştirilmesinde çalışan 3 kişi ile görüşüp yapımın Kasım’da çıkacağını belirtti. Schreier, Sony tarafının yakın zaman içinde Ragnarok’un çıkışı ile ilgili bir duyuru yapacağını düşünüyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al