1 dk. Serkan KÖSE 25.05.2021

God of War’un Bir Dizisi Veya Film Uyarlaması Yapılmıyor

PlayStation’ın sevilen oyunlarından birisi olan God of War bir dizi ya da film ile karşımıza çıkmayacak.

Yayıncılığını Sony’nin üstlendiği geliştiriciliğini ise SIE Santa Monica Studio’nun yaptığı God of War, şüphesiz şu anda PlayStation’ın en önemli yapımlarından bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Şu suralar yeni oyunu geliştirilen God of War oyununun bir süredir dizi ya da film projesinin de olduğu söyleniyordu.

God of War Dizisi ya da Filmi Olmayacak

Bilindiği üzere The Last of Us dizisi, Ghost of Tsushima filmi ve Uncharted filmi şu an çekim aşamasında. Duyurulanların dışında Sony’nin henüz duyurmadığı pek çok projesinin olduğu da aktarılmıştı. Bu konudaki en büyük söylentilerden birisi de PlayStation’ın sevilen oyunlarından birisi olan God of War’ın da bir uyarlaması üzerinde çalışıldığıydı.

Bu söylentilerin altı pek dolu değil ancak yine de söylentiler basında geniş bir yankı bulmuştu. Kısa bir süre önce ise New York Times’ta bir haber yayımlandı. Habere göre şu an Sony, God of War oyununun herhangi bir uyarlaması üzerine çalışılmıyor. Bu söylenti ortaya çıktığından bu yana pek çok oyuncu tepki göstermişti. God of War oyununun çok sevildiği düşünüldüğünde oyuncular herhangi bir uyarlamanın kötü olacağını düşündüğü için sıcak bakmıyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al