2 dk. Esporlab 17.01.2020

Google Stadia Yeni Oyunlar Ekleyecek!

Geçtiğimiz yıl Google Stadia’nın yayınlanmasıyla birçok oyuncu sevindi ve heyecanlandı. Durum böyle Stadia’nın açılması beklendi. Açılış gerçekleştikten sonra aranan heyecan bulunamadı ve birçok oyuncu sistem ile ilgili şikayetlerde bulundu. Sistemde hem popüler oyunların yer almaması hem de verimli çalışmaması ana konular oldu. Google, yeni bir açıklama yaptı ve 120 adet yeni oyunun Stadia’ya ekleneceğini duyurdu. Bu karar ile oyuncular tekrar heyecanlandı fakat sistemin kalitesi artmadığı sürece oyuncular bu servisi ziyaret etmeyecektir. Google Stadia’ya eklenecek oyunlar listesini sizlerler paylaşacağız fakat bu liste tamamen tahminler ve iddialar üzerine hazırlanmış listedir.

Google Stadia’ya Eklenecek Oyunlar

Hangi oyunların ekleneceği şu an muamma, gerçek olan tek şey; 120 adet farklı oyunun ekleneceği. Bu oyunlar arasında eklenme ihtimali yüksek oyunları sizler paylaşacağız. Oyunların sisteme dahil edilmesi, çok zor olacak. Çünkü; oyunların arkasında dev şirketler ve anlaşmalar yer alıyor. Google, oyun geliştiricilerine iyi teklifler götürmediği sürece yeni oyunların eklenmesi zor olacak. Popüler oyunların sisteme entegre edilmemesi, oyuncuların sistemi kullanmaması anlamına geliyor. Bu sebep ile Google’ın atacağı adımlara dikkat etmesi gerekiyor.

– MechWarrior 5: Mercenaries
– Borderlans 3
– Overpass
– Foregone
– Control
– Ruiner
– Metro Exodus
– World War Z
– Monster Hunter: World
– Destiny 2
– Total War: Three Kingdoms
– Rust
– Assassin’s Creed Odyssey

monster-hunter-world

monster-hunter-world

Listemizde yer alan oyunlar, Stadia’ya eklenecek oyunların arasında eklenme ihtimali yüksek olacak oyunlar. Zaman geçtikçe hangi oyunların ekleneceği netleşecek ve bizler de paylaşıyor olacağız. 120 Adet oyun eklemek, zor olacak ve sızıntılar elbette olacaktır. Bu hafta en azından birkaç oyun ile ilgili sızıntının ortaya çıkması veya iddiaların ortaya atılmasını bekliyoruz.

Google yetkililerinin şu an oyunlarla ilgili net bir açıklaması yok. Belirtilen tek şey; oyun geliştiricileri ile anlaşmaların tam olarak bitmediği ve bu sebep ile oyunların isminin verilemeyeceği. Ayrıca çıkacak olan oyunlar, ortalama 6 aylık süreçten sonra oynanabilecek. Bu sebep ile Google Stadia’yı kullanmak için biraz daha beklemeniz gerekecek. Yeni oyun haberleri için bizi takip etmeyi unutmayın, iyi oyunlar!

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al