1 dk. Serkan KÖSE 11.06.2022

Gotham Knights – Nightwing Fragmanı Yayınlandı

İptal edilen E3’ün yokluğunda sektörün öncü etkinliklerinden Summer Game Fest dahilinde Gotham Knights yapımının dörtlüsünden Nightwing karakterinin tanıtım fragmanı yayınlandı.

Yayıncılığını Warner Bros.’un yaptığı geliştiriciliğini ise Warner Bros. Games Montreal’in üstlendiği Gotham Knights, Batman’in ölümünden sonra Gothan City’i koruyan 4 kahraman olan Robin, Batgirl, Nightwing ve Red Hood’un maceraları konu alıyor. Yayınlanan Nightwing fragmanıyla birlikte karaktere daha yakından bakma fırsatı elde ediyoruz. İşte yayınlanan Nightwing fragmanı ve Gotham Nights tanıtım metni şu şekilde:

Gotham Knights’ın Tanıtım Metni

Batman öldü. Giderek genişleyen yeni yer altı suç dünyası, Gotham City’nin sokaklarını kasıp kavuruyor. Artık Gotham’ı korumak, bu şehrin yurttaşlarına umut aşılamak, polislerini disiplin altına almak ve suçlulara korku salmak Batman Ailesi’ne, yani Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin’e düşüyor. Şehrin tarihindeki en karanlık bölümleri birbirine bağlayan gizemleri çözmekten destansı karşılaşmalarda birbirinden kötü adamları yenmeye kadar çeşitli işlere girişerek yeni Karanlık Şövalye’ye dönüşmeniz ve kaosla dolmuş sokakları kurtarmanız gerekiyor.

Gotham Knights, şu ana kadarki en dinamik ve etkileşimli Gotham City’de geçen açık dünyalı bir aksiyon RPG oyunudur. Tek kişilik oyunda veya diğer bir kahraman ile birlikte Gotham’ın beş ayrı ilçesinde devriye atın ve nerede suç eylemi bulursanız hemen müdahale edin.

Hikâyeniz şimdi başlıyor. Şövalyeliğe adım atın.

Son olarak Gotham Knights, 25 Ekim tarihinde PC başta olmak üzere PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series S ve X tarafını çıkışını yapacak.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al