1 dk. Serkan KÖSE 10.10.2021

Grand Theft Auto The Trilogy – The Definitive Edition Resmen Doğrulandı

Yayıncılığını Rockstar Games’in yaptığı popüler oyun serisi Grand Theft Auto bir süredir remaster sürümleri ile gündemimizdeydi. Henüz Rockstar Games bu seriyi doğrulamamıştı. Sonunda milyonlarca oyuncu tarafından beklenen duyuru geldi. 

Yayıncılığını Rockstar Games’in yaptığı popüler seri Grand Theft Auto’nun remaster sürümü Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition sonunda resmi olarak duyuruldu.

Grand Theft Auto: The Trilogy Duyuruldu

Rockstar Games’in duyurusunu yaptığı paketin içinde Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas oyunlarının grafik ve oynanış açısından geliştirilmiş versiyonları geliyor. Oyunlar yenilenmiş grafiklerle birlikte gelse de orijinalliğini kaybetmemiş olacak. Ne yazık ki oyunlar hakkında daha fazla bir açıklama yapılmadı. 

Son olarak kısa süre içerisinde Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas’ın tüm mağazalardan kaldırılacak. Eğer ki oyunların orijinal sürümü satın almak isterseniz birkaç gününüz daha var. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al