2 dk. Esporlab 03.01.2020

GRID 2019 3 Gün Ücretsiz Oynanabilecek

Ekim ayında Codemasters tarafından piyasaya sürülen GRID 2019, Steam’de ücretsiz oldu. 3 gün boyunca dilediğiniz kadar oynayabileceğiniz oyun, satın alma indirimiyle karşımıza çıktı. Kampanya sınırlı süreli olacak ve yakın zamanda satın alma indirimi bitecek. Oyunu hem ücretsiz oynayıp deneyimlemek hem de ücretsiz satın almak için Steam’i ziyaret edebilirsiniz.

GRID 2019 İndirimi ve İncelemesi

Oyun ile ilgili geri dönüş bırakan oyuncular, birçok hatanın olduğunu belirtiyor. Bu da oyunun yeni olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyoruz. Codemasters’ın oyuncu geri dönüşleri ile oyunda güncelleme yapacağını ve geliştireceğini düşünüyoruz. Tüm bu yorumların dışında bir inceleme daha yaparsak, oyunu oynamak için kaliteli bir bilgisayara ihtiyaç duyulduğunu söyleyebiliriz.

GRID 2019 minimum sistem gereksinimleri; 8 GB RAM, Radeon HD 7750 veya GeForce GT 640 ekran kartı ve HD 775FX-4300 3,8 GHz cpu gerekmektedir. Önerilen sistem gereksinimleri ise, görülen donanımın tam 2 katını istemektedir.

grid-2019

grid-2019

Farklı mod ve zorlukların yer aldığı GRID, hem çevrimiçi hem de çevrimdışı oynanabilmekte. Birçok oyunun çevrimdışı modu, kolay olduğu için tercih edilmemektedir fakat GRID bu anlamda harika bir iş çıkartarak neredeyse gerçek kullanıcı deneyimi sunuyor. Oyunu 3 gün boyunca ücretsiz oynayabilir, memnun kalırsanız indirimli olarak satın alabilirsiniz.

GRID 2019 İndirimli Fiyatı

Steam aracılığı ile oyunu satın almak isterseniz, ödeyeceğiniz ücret 40 TL olacaktır. Oyunun normal fiyatı ise, 92 TL’dir. Bu fiyat üzerinden işlem yaparsanız, %56 indirim ile oyunu satın almış olacaksınız.

Oyunu ücretsiz oynamak için Steam hesabınızın olması ve hesaba giriş yapmış olmanız gerekmektedir. Daha sonra arama bölümünden oyunu ismi ile aratmanız gerekmektedir. Oyunun Steam sayfasına eriştiğinizde ücretsiz olarak oynayabileceksiniz. Bu noktada sadece oyunu indirmeniz gerekecektir.

Oyun hakkında birçok olumsuz yorum bulunuyor fakat bir bu kadar da olumlu yorum bulunmakta. Tüm bunlara kulak asmadan, oyunu kendiniz incelemeniz daha doğru olacaktır. İndirim bitmeden oyunu indirmeye başlamanızı öneririz. Ülkemizde yer alan internet alt yapısı çok kötü olduğu için oyunu indirmek uzun zamanını alabilir. 100 GB boyutu olduğu için işiniz biraz zor olacak. Keyifli oyunlar dileriz!

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al