1 dk. Serkan KÖSE 05.07.2022

GTA 4 ve RDR Remaster Sürümleri İptal Edilmiş Olabilir

Rockstar’in efsaneleşen serilerinden Grand Theft Auto IV ve Red Dead Redemption 1 yapımlarına gelecek olan remaster’lar uzun zamandır konuşuluyordu. Ortaya atılan yeni bir iddiaya göre Rockstar cephesi remaster’ları ertelemiş ya da daha kötü ihtimalle iptal etmiş olabilir.

Take-Two Interactive altındaki Rockstar imzalı yapımlardan Grand Theft Auto IV ve Red Dead Redemption oyuncuları üzecek bir iddia ile gündeme geldi. Geçtiğimiz aylarda birçok oyuncuyu sevindiren iki yapımın remastered sürümlerinin geliştirme aşamasında olacağı iddiaları iptal edilmiş olabilir.

Rockstar Games sızıntıları ve gelişmeleri ile bilinen firmaya yakın isimlerden Tezfunz isimli Twitter kullanıcı tarafından yapılan paylaşımda Rockstar tarafından yeşil ışık yakılan GTA4 ve RDR1 remastered sürümleri askıya alındı.

Tez2 yaptığı paylaşımda Rockstar’ın bu hamlesinin başarısızlıkla sonuçlanan GTA Trilogy’nin sebep olduğunun altını çizdi. Birkaç güvenilir kaynak tarafından da onaylattığı paylaşımında Tez2, GTA4 ve RDR1 remasterlarının geliştirme aşamasında olmadığını GTA Trilogy’nin sonuçlarının bu fikri ortadan kaldırdığını belirtti.

Rockstar cephesi birçok oyuncu tarafından olumsuz yanıt alınan GTA Trilogy vakasından sonra aldığı iptal hamlesi şirketin geliştirilmesi devam edilen GTA 6’yı da hızlandırabilir. Oyuncular özellikle GTA 4 ve RDR1 gibi iddilaı yapımların remastered gelişmelerine büyük ilgi gösterse de GTA 6’nin uzun bekleyişi herkesi heyecanlandırmaya devam ediyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al