1 dk. Serkan KÖSE 10.08.2021

GTA 5 Yeni Nesil Konsollara 4K 60FPS İle Gelecek

Rockstar Games’in sevilen oyunlarından birisi olan yılların bile eskitemediği GTA 5 oyununun merakla beklenen yeni nesil konsol sürümüne dair ilk bilgiler geldi. 

Sony’nin oyun konsolu markası olan PlayStation Almanya’nın blog gönderisine göre PlayStation 5 konsollarında 4K çözünürlük ve 60 FPS hız deneyimi sunacak. Xbox tarafında ise henüz açıklanmış bir bilgi yok ancak Xbox Series X oyun konsolunda da benzer deneyimin sunulması bekleniyor. 

PlayStation Almanya’nın blog gönderisine göre yeni güncelleme ile birlikte GTA 5 oyunu daha önce hiç olmadığı kadar akıcı ve kaliteli bir hale gelecek. GTA 5 önceli nesillerde 1080p / 30 FPS ile çalışıyordu. Konsol oyuncuları bu yeni güncelleme ile birlikte GTA 5’i 4K çözünürlükte 60 FPS olarak oynayabilecek. 

Sevilen oyun GTA 5’in yeni nesil konsol sürümü 11 Kasım tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X ve Xbox Series S oyun konsolları için çıkacak. Oyunun geliştiricisi olan Rockstar Games oyunun yeni içeriklerle birlikte geleceğini açıklamıştı. Bu yeniliklerin GTA Online’da bazı araç güncellemeleri olması bekleniyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al