1 dk. Serkan KÖSE 23.05.2021

GTA 5’in Yeni Nesil Konsollar İçin Çıkacağı Tarih Açıklandı

Yılların eskitemediği GTA 5’in yeni nesil konsollar için çıkacağı tarih açıklandı.

Oyun severlerin sevdiği oyun geliştiricilerinden birisi olan Rockstar Games’in yaptığı dünyanın en büyük oyunlarından birisi olan Grand Theft Auto V’in yeni nesil oyun konsolları için çıkacağı tarih belli oldu.

GTA V 11 Kasım’da Yeni Nesil Konsollara Geliyor

Rockstar Games kısa bir süre önce sevilen oyunlarından birisi olan GTA V’in yeni nesil oyun konsollarına ne zaman geleceğini duyurdu. Yapılan açıklamada GTA V yeni nesil oyun konsolları için 11 Kasım 2021’de çıkışını gerçekleştirecek. Ayrıca GTA Online da bağımsız bir şekilde 11 Kasım 2021’den sonra 3 ay boyunca ücretsiz bir şekilde PlayStation 5 sahiplerine sunulacak. PlayStation Plus aboneleri ayrıca şu andan itibaren her ay Kasım ayına kadar 1.000.000 oyun içi para talebinde de bulunabilecek.

GTA V’in yeni nesil oyun konsolları için çıkacak olan sürümü teknik iyileştirme, görsel yükseltme ve önemli performans geliştirmeleri ile birlikte gelecek. Rockstar Games ayrıca 22 Ekim tarihinde GTA 3’ün 20. Yılı için bir sürprizleri olduğunu açıkladı. Rockstar Games GTA 3’ün hediyelerin ne olacağını ise şimdilik açıklamadı. Rockstar Games ayrıca bu hediyelerin Grand Theft Auto Online oyunlarını ilgilendireceğini açıkladı.

Yılların bile eskitemediği GTA V oyununun oyun dünyasındaki 8. yılı içerisindeyiz ve 11 Kasım tarihinde çıkacak olan yeni versiyonla birlikte GTA V oyunu üç nesil oyun konsolu için de çıkışını gerçekleştirmiş olacak.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al