1 dk. Serkan KÖSE 08.02.2022

GTA 6 Fragmanı Yıl İçinde Gelebilir

Geçtiğimiz günlerde Grand Theft Auto serisinin yeni oyunun yolda olduğunu müjdeleyen RockStar Games yıl içerisinde GTA 6’nın ilk fragmanını yayınlayabilir.

2011 yılında piyasaya sürülen GTA V üzerinden 9 sene geçmiş durumda. İlk olarak PlayStation 3 ve Xbox 360 konsollarına çıkış yapan oyun, daha sonra FPS eklentisi ve geliştirmelerle birlikte PS4, Xbox One ve PC tarafına çıkışını yaptı. En çok satış yapan oyun olma başarısını elde eden GTA 5 serisinin devam oyunu sabırsızlıkla beklenirken RockStar Games müjdeyi verdi. Uzun bir ara sonrası müjdesi verilen olası adıyla GTA 6 hakkında henüz pek bir detay bilinmiyor.

GTA 6’nin geliştirildiği müjdesi verilirken gözle yapımın ilk fragmanına çevrilmiş durumda. Güvenilir kaynaklardan TezFun konu hakkında GTAForums üzerinden bazı iddialar paylaştı. TezFun tarafından aktarılana göre GTA 6 ilk fragmanı yıl içerisinde gelecek. Tez burada GTA V fragmanında olduğu gibi materyaller üzerinde çalışmaya devam ediyoruz ifadesini kullandı.

RockStar tarafından da resmi olarak müjdesi vermesiyle birlikte oyunla ilgili sızıntıların ya da duyuruların da artması oldukça normal gözüküyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al