2 dk. Esporlab 24.03.2020

GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

GTA 5 çıktıktan bir süre sonra sürekli GTA 6 ile ilgili sorular sorulmaya ve cevap aranmaya başlandı. Yıllardır hasretini çektikleri oyunu isteyen GTA oyuncuları, bu zamana kadar sürekli bazı sızdırmalar sonucunda haber alabildi, bu sızdırmaların ne kadar doğru olduğu ise bilinmiyor. Sözde çalışanlar, GTA 6 ne zaman çıkacak sorusuna cevap verdi ve açıkladı. Bu cevaba göre GTA 6 yarın çıkabilir diyebiliriz.

Son birkaç hafta boyunca GTA 6 ile ilgili sürekli olarak haberler yapılmaya başlandı. Bu haberlerin kaynağı; 4Chan isimli platformda paylaşım yapan kişiler. Bu kişiler, kendilerini Rockstar Games çalışanı olarak tanıtıyor ve GTA 6 hakkında bilgiler veriyor. Sadece bilgi vermekle kalmayan bu kişiler, oyunla ilgili çeşitli özellikleri de açıklıyor.

gta-6-25-mart

gta-6-25-mart

GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

Evet, yanlış duymadınız. 4Chan platformu üzerinden haber yapan kişiler, GTA 6’nin 25 Mart 2020 tarihinde çıkacağını açıkladı. Oyun hakkında birçok özellik açıklayan kişiler, çıkış tarihini de bu şekilde açıkladılar. Bu açıklamanın doğruluğu ve paylaşımı yapan kişilerin Rockstar Games çalışanı olup olmadığını yarın öğrenmiş olacağız.

GTA 6 Özellikleri

Bu kişileri yaptığı açıklamaya göre bazı özellikler karşımıza çıkıyor. İddialara göre;

– GTA 6’da bir karakter olacak ve bu karakter, erkek olacak.
– GTA 6 Londra şehrinde geçecek
– GTA 6’nın haritası, Vice City’de yer alan haritadan daha büyük olacak.
– GTA 6, iki farklı temayı konu alacak.
– GTA 6, uyuşturucu baronlarını konu alan hikayeler ile karşımıza çıkacak.
– Bahsedilen temalar, RPG modu ve standart mod olarak karşımıza çıkacak.

GTA 6’nin Londra’da geçeceği iddiaları, son birkaç yıldır karşımıza çıkıyor. Bazı kişiler, direkt olarak Londra demek yerine İngiltere’de geçeceğini söylüyorlar. Tüm bu iddiaların gerçekliğini yarın öğrenmiş olacağız. İddiaların doğru çıkması durumunda açıklama yapan kişiler, büyük bir kitleye ulaşmış ve popüler olmuş olacak. İddialar yalan çıkarsa, birçok kişi bu iddiaları ortaya atan kişilere yüklenecek.

Gündemde son zamanlarda gta 6 ne zaman çıkacak soruları dolaşıyor Rockstar Games, GTA 6 ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadığı için insanlar bu iddialara kulak asmak zorunda kalıyorlar.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al