2 dk. Serkan KÖSE 17.03.2021

GTA Online Yüklenme Süresini Düşüren Güncelleme Yayınlandı!

GTA Online yüklenme süresi bilindiği üzere pek çok kişinin canını sıkıyor. GTA Online’ın yükleme süresini düşürecek yeni bir güncelleme yayınlandı. 

Oyuncuların sevdiği oyunların başında gelen GTA V yıllar geçse de popüler kalmaya devam ediyor. GTA V oyununun online modu GTA Online olarak oyunculara sunuluyor. GTA Online’a girişte ise oyuncular uzun bir bekleme süresi ile karşılaşıyor. Oyunun yapımcısı olan Rockstar Games bu sorunun çözümü için bir güncelleme yayınlamamış olsa da bir oyuncu bu sorunu giderecek bir güncelleme yayınladı. 

T0st isimli bir GTA Online oyuncusu, oyunun yükleme süresini azaltan bir yöntem bulmuş ve bunu oyunun yapımcısı olan Rockstar Games’e sunmuştu. Rockstar Games bu yöntemi araştırdı ve bu yöntemin oyuna ekleneceğini açıklamıştı. Rockstar Games ayrıca oyuncuya da teşekkür amacıyla 10.000 dolar verildiğini belirtmişti. 

GTA Online için yükleme süresini kısaltacak olan bu güncelleme yayınlandı. Ayrıca GTA oyunu oyun konsolunda da güncelleme aldı ancak yükleme süresini kısaltan güncelleme sadece PC için yayınlandı. Konsol oyuncularının bu yöntem için biraz daha beklemeleri gerekecek. 

GTA Online Yüklenme Süresinde Önemli Düşüş!

Yayınlanan güncellemenin ardından yapılan testlere göre normal koşullarda 4 -5 dakika olan GTA Online yüklenme süresi güncellemenin ardından 40 saniyenin altına düştü. Ancak bu süre elbette ki kullanıcıların CPU’larına göre değişiklik gösterse de yine de önemli bir düşüş gerçekleştiğini söyleyebiliriz. 

GTA V oyununa konsol tarafında gelen son güncellemenin ardından bazı Xbox One oyun konsolu sahipleri oyunda çökme sorunları yaşandığını bildirmeye başladı. Bu durum henüz Rockstar Games tarafından doğrulanmamış olsa da bu sorunun da kısa süre içerisinde düzeltileceğini söyleyebiliriz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al