1 dk. Serkan KÖSE 20.08.2021

GTA Remaster Üçlemesi Olan GTA Trilogy Çıkışı 2022’ye Ertelenmiş Olabilir

Rockstar Games’in sevilen oyunlarından birisi olan GTA serisinin bilindiği üzere remaster üçlemesi çıkacak. Oyunların çıkışı ile ilgili kötü bir haber geldi.

GTA Trilogy’den yeni haberler geldi. Henüz resmi olarak duyurusu gerçekleşmemiş olsa da pek çok resmi kuruluşa göre oyunun çıkışı 2022’ye ertelenmiş olabilir. Gelen bilgilerede ayrıca oyunun çıkış tarihinin de yanlış olabileceğine dair bilgiler geldi. 

GTA Trilogy 2022 Yılına Ertelenebilir

Son dönemde oyun dünyasına verdiği doğru bilgilerle adından söz ettiren Tom Henderson’un paylaşımına göre TA Trilogy hakkında çıkan söylentilerin doğru olduğunu ve bu yüzden yazmak istemediğini belirtirken sadece kendi kaynaklarının çıkış tarihini daha farklı söylediğini açıkladı. 

Henderson’ın kaynaklarına göre GTA Trilogy, 2022’de çıkış yapacak. Çıkan ilk haberler oyunun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve Stadia için Ekim ve Kasım arasında, PC ve mobilin de 2022 yılında çıkacağı yönündeydi.

Bu iddiaların ardından resmi açıklamanı kısa süre içerisinde gelmesi bekleniyor. Daha önce çıkan haberlere göre GTA Trilogy; GTA 3, Vice City ve San Andreas oyunlarının remaster versiyonlarını içerecek. Oyunların tümü Unreal Engine ile geliştiriliyor. Rockstar Games’in daha önce satın aldığı Ruffian Games, şu anki ismi ile Dundee yenilenen sürümlerin ana geliştiricisi konumunda.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al