2 dk. Serkan KÖSE 27.10.2021

GTA The Trilogy İle Orijinal GTA Oyunları Karşılaştırma Videosu Paylaşıldı

Rockstar Games son günlerde GTA The Trilogy paketi ile gündeme geliyor. Paket içindeki oyunların orijinal oyunlarla karşılaştırma videosu geldi. 

Bilindiği üzere oyuncuların gönlünde ayrı bir yeri olan Rockstar Games’in sevilen oyunlarından GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas oyunlarını içeren,  GTA The Trilogy – The Definitive Edition kısa bir süre önce duyurulmuştu. Oyunun duyuru fragmanı ise pek çok kişi tarafından eleştirilerinin odağında oldu. 

11 Kasım 2021 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X ve PC için çıkış yapacak olan  GTA The Trilogy – The Definitive Edition paketi ile orijinal oyunlar arasında olan farkları görebileceğimiz bir karşılaştırma videosu paylaşıldı. 

Öncelikle bu paketin eleştirilmesinin en büyük nedeni oyuncuların bir remake beklentisiydi. Rockstar Games ise biraz kolaya kaçarak remaster sürüm ile oyuncuların karşısına çıktı. Dolayısıyla remake sürüm bekleyen oyuncular oyunun grafiklerinden istediğini alamadı. Şimdi gelelim karşılaştırma videosuna. Videolarda da görüldüğü gibi remaster sürüm oyunlar daha iyi görüş, daha iyi aydınlatma ve daha iyi dokulara sahip. Oyunlardaki 3D modeller ve yansımalar ise hoş görünüyor. 

GTA The Trilogy Karşılaştırma Videosu

Fragmanın yayınlanmasının ardından oyuncuları ikiye bölen konuların başında oyunların çizgi film grafiklerine sahip olması bulunuyor. Bu tartışmanın sonlanması beklenmiyor çünkü oyunlara herhangi bir güncelleme gelse bile bu durum değişmeyecektir. 

Remaster sürümde yer alan karakterlere pek çok yeni detay eklendi ve karakterlerimizin artık nispeten düzgün elleri var. 

Videoda ayrıca Rockstar Games’in pek çok çevresel öğeye yeni ayrıntılar eklediği görülüyor. Bu eklenen öğelerin de oyunun albenisini arttırdığını söyleyebiliriz. Oyunlarda ayrıca hava koşulları da daha iyi olmuş ve ek ayrıntılar eklenmiş. Peki sizin yorumunuz nedir? GTA The Trilogy paketi sizi memnun etti mi?

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al