1 dk. Serkan KÖSE 12.10.2021

GTA Trilogy Definitive Edition Çıkış Tarihi Sızdırılmış Olabilir

GTA serisi ile adından söz ettiren Rockstar Games, geçtiğimiz haftalarda GTA Trilogy Definitive Edition’ı resmen duyurmuştu.

Rockstar Games’in bu paketinin içinde GTA 3, Vice City ve San Andreas’ın Remastered versiyonları bulunacak. Rockstar Games paketin çıkış tarihini tam açıklamadı ancak oyunun çıkış tarihi için 2021 yılı sonunu işaret etmişti. 

GTA Trilogy Definitive Edition Aralık’tan Önce Çıkacak

Polonya merkezli bir site olan PPE’ye göre üç oyunun paketi için kutulu sürüm olacağını açıkladı. Paketin yeni nesil sürümlerinin yıl sonunda çıkacağını aktaran site PS4, Xbox One ve Switch sürümlerinin Fiziksel olarak 7 Aralık’ta piyasaya sürüleceğini ve PS5 ve Xbox Series X|S sürümlerinin gelecek yıl geleceğini iddia ediyor.

Bilindiği üzere Rockstar Games oyunların 2022 yılında mobil cihazlar için de geleceğini açıklamıştı. Fiziksel paketin çıkış tarihi doğruysa dijital sürümlerin daha önce çıkacağını söyleyebiliriz. Güvenilir kaynaklardan birisi olan Tom Henderson ise paketin çıkışını 11 Kasım olarak açıklamıştı.

GTA Trilogy Definitive Edition Fiyatı

Perakende sitesi Base.com, The Definitive Edition koleksiyonu için ön sipariş açan ilk şirket oldu ve onlara göre PlayStation 5 ve Xbox Series X|S’de 70 $ / 70 £ karşılığında satılacak. Paketin PlayStation 4, Nintendo Switch ve Xbox One sürümleri, perakendeci tarafından 60 $ / 60 £ ile listelendiğini de görüyoruz. Yine de kesin fiyatların yakın zamanda Rockstar tarafından açıklanması bekleniyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al