1 dk. Serkan KÖSE 04.10.2021

GTA Trilogy Remastered’ın Çıkış Tarihine Dair İlk Tarih Ortaya Çıktı

Rockstar Games’in bir süredir üzerinde çalıştığı GTA Trilogy hakkında net bir çıkış tarihi açıklanmamıştı. Oyunun çıkış tarihine dair ilk bilgiler ortaya çıkmıştı. 

GTA oyuncuları yeni bir GTA oyunu beklerken, oyunun geliştiricisi olan Rockstar Games, GTA V oyununu ve eski GTA oyunlarını geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas oyunlarının Remastered sürümlerinin çıkacağı açıklanmıştı. İlk olarak Ekim ayında çıkış yapacağı açıklanan bu paketin çıkış tarihi sonradan ertelenmiş ve bir tarih verilmemişti. 

GTA Trilogy Remastered Çıkış Tarihi

Kotaku’nun kaynaklarından edindiği habere göre paketin çıkış tarihi Kasım olarak belirtiliyor. Görünüşe göre paketin daha önceden de Ekim aylarında çıkış yapması bekleniyordu ancak pandemi nedeniyle aksayan süreçler neticesinde oyunun çıkış tarihi ertelendi. Ayrıca Rockstar Games, oyunlarının geliştirme sürecinde kendi oyun motoru olan RAGE yerine Unreal Engine motorunu kullanacak. 

Son olarak GTA: Trilogy Remastered (GTA: The Trilogy – The Definitive Edition), Kasım’da PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch, Stadia için, PC ve mobil telefonlar için ise 2022‘de çıkışını yapması planlanıyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al