2 dk. Esporlab 07.01.2020

Razer Tomahawk Özellikleri ve Fiyatı

Oyun sektöründe yer alanların ve oyuncuların yakından tanıdığı Razer, bilgisayar çıkarmaya hazırlanıyor. Fare, klavye, kulaklık ve mousepad gibi ürünleri ile tanıdığımız Razer, oldukça küçük bir boyutta olan bilgisayarını tanıttı. Tomahawk adı verilen bilgisayar, oyuncuları heyecanlandırmayı başardı. Razer Tomahawk özellikleri dahil birçok konuda bilgi veriyor olacağız.

CES 2020’de tanıtılan bilgisayar ile pazara giriş yapmayı planlayan Razer, zorlu rakipler ile karşı karşıya kalacak. Rakipleri ile rekabetin sonucunda neler olacağını zaman içerisinde öğreneceğiz. Razer, daha önce birkaç bilgisayar ile karşımıza çıkmıştı fakat bu bilgisayarların hiçbiri %100 Razer üretimi değildi. Bu kez çıkartılan bilgisayar, Intel’in desteği ile hem küçük hem de kaliteli oldu.

Razer Tomahawk Özellikleri

Özelliklere geçmeden önce bilgisayarın nasıl bu kadar küçük olduğunu anlatalım. Bilgisayar, Intel NUC Element donanımını taşıdığı için bu kadar küçük olmaya becerebiliyor. Neredeyse ana kart boyutunda olan bilgisayar, bu özelliği ile çok satacak gibi duruyor. NUC Element teknolojisi ile birçok donanım gelmiş oluyor. Bu donanım, Wi-Fi girişi, RAM ve depolama alanını barındırabiliyor. Bu sayede küçük bir bilgisayar olan Tomahawk, karşımıza çıkıyor.

razer-tomahawk

razer-tomahawk

Tüm bunların yanında bilgisayarı istediğiniz yükseltebiliyor ve donanım ekleyebiliyorsunuz. Razer, bu özellikler sayesinde yüksek satış adetlerine ulaşmayı planlıyor.

RTX-20 Grafik kartı, 16 GB RAM, Intel Core i7 işlemci ve 512 GB SSD, bilgisayarın diğer özellikleri arasında yer alıyor. Ayrıca isteyen kişiler, i9 işlemci ile sipariş verebilecek. Tüm bu yeniliklerin bilgisayar piyasasında neleri değiştireceği merak ediliyor. Bilgisayarın fiyatı ve nerede satışa sunulacağı merak edilen konular arasında yer alıyor.

Razer Tomahawk Fiyatı

Bunlarla beraber Razer Tomahawk fiyatı ne kadar sorusu da sorulmaya başlandı. $2.300 fiyat ile satışa hazırlanan bilgisayar, yüksek donanımlar eklenince farklı paketler ile satışa sunulacak. Bilgisayarı birçok platform ve Razer’in sitesinden satın alabileceksiniz. Bunun yanında NUC Element’in nerede satılacağı da merak ediliyor. Bu donanıma Amazon üzerinden sahip olabileceksiniz.

Yeni bir dönemin başlaması söz konusu. Bu yeniliklerin neleri değiştireceğini düşünüyorsunuz? Bizimle yorumlarınızı paylaşmayı ihmal etmeyin. İyi oyunlar dileriz!

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al