2 dk. Esporlab 15.01.2020

2019’un Sonlarında En Çok İndirilen iOS Uygulamaları

2019’un sonlarında en çok indirilen iOS uygulamaları açıklandı. Haberlerimizi paylaşırken çoğu zaman alıntı yaptığımız Sensor Tower, bu kez en çok indirilen uygulamalar ile karşımıza çıktı. Liste, iki farklı şekilde hazırlandı. Hem Amerika’da hem de dünya genelinde en çok indirilen uygulamalar açıklandı.

2019’un Sonlarında En Çok İndirilen iOS Uygulamaları

İlk olarak dünya genelinde en çok indirilen iOS uygulamaları ile başlayalım. Liste’nin başını TikTok çekiyor. Dünya genelinde inanılmaz şekilde büyüyen ve büyümeye devam eden uygulama, 1 milyardan fazla kullanıcıya ulaştı. Bu başarısı her gün arttıran TikTok, ülkemizde dahil birçok ülkede büyük ilgi görüyor. TikTok, uzun bir süre daha bu istatistikler ile karşımızda duracak gibi görünüyor.

– TikTok
– Youtube
– Instagram
– WhatsApp
– Facebook
– Messenger
– Google Maps
– Jianing Vlog
– Disney+
– Taobao

apple-ios

apple-ios

2019’un Son Aylarında Amerika’da En Çok İndirilen iOS Uygulamaları

Amerika’da lider TikTok olamadı. Amerika’da en çok indirilen uygulamalar arasında Disney+ lider oldu. TikTok, özellikle Amerikalı gençler tarafından fazlasıyla kullanılıyor. Bu sayede liderliği eline alabilecek mi zamanla göreceğiz.

– Disney
– TikTok
– YouTube
– Gmail
– Netflix
– Messenger
– Facebook
– Amazon
– Instagram
– Spotify

Hindistan ve Çin gibi büyük ülkelerin kullanıcıları tarafından kullanılan TikTok’un ne zaman Amerika lideri olacağı belli değil. Disney ile büyük bir yarışta olan TikTok, liderliği elde etmek istiyor. Bu savaşa çocuklar ve gençlerin savaşı diyebiliriz. Zaman içinde nelerin değişeceğini hep beraber gözlemliyor olacağız.

2020 verilerinin ne zaman paylaşılacağı bilinmiyor. Tahmini olarak Mart ayının başlarında, ilk çeyreğin verileri paylaşılacak gibi duruyor. Birçok şirket ve veri araştırma merkezi, veri açıklarken çeyrekleri baz alıyor. Bu sayede yıl içinde 4 kez veri açıklanmış olur. Bu yöntem ile en çok satan telefonlar, en çok indirilen uygulamalar, en çok para kazanan oyunlar gibi birçok liste karşımıza çıkmış oluyor. Hem yeni oyun haberleri hem de güncel teknoloji haberleri için tek yapmanız gereken; bizi takip etmek.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al