2 dk. Esporlab 06.01.2020

Asus ve NVIDIA 360 Hz Monitör Tanıtımı Yaptı

2020 yılı çok heyecanlı, çok kritik hamleler ile başladı. CES 2020 fuarının düzenlendiği şu günlerde birçok dünya markası en iyi ürünlerini sunmaya, tanıtmaya çalışıyor. Bu bağlamda Asus ve NVIDIA’dan büyük bir hamle geldiğini görmekteyiz. Bugün, sabah saatlerinde düzenlenen konferans ile beraber Asus ve NVIDIA 360 Hz oyuncu monitörü tanıtımı yaptı. Oyunculara yönelik olan bu gelişme ile beraber oyunlar artık daha iyi bir şekilde oynanabilecek. 360 Hz oyuncu monitörü oyunlardan alınan FPS değerinde iyileştirmeler meydana getirerek Moba oyunlarının da daha keyifli oynanabilmesini sağlıyor.

Asus 360 Hz Oyuncu Monitörü

Bildiğiniz üzere E-Spor artık resmi spor türleri arasında yer alıyor. Dünyada büyük bir endüstri haline gelen E-Spor, her yıl binlerce organizasyon ve turnuvanın düzenlenmesini sağlıyor. Yüksek tazeleme oranına sahip olacak olan yeni Asus monitörler sporculara daha akıcı bir oyun deneyimi sunacaktır. CES konferansında tanıtılan yeni monitörün tam da oyunculara yönelik olduğunu görüyoruz. Bunun sağlanabilmesi için Asus NVIDIA ile bir iş ortaklığı bile imzalamış durumda. Tamamen oyunculara yönelik olan monitör daha çok E-Spor oyuncularına yönelik olarak geliştirildi.

En yüksek yenileme hızına sahip olan monitör bundan önce yine Asus’a aitti. Geçtiğimiz ay Asus tarafından tanıtılan monitör 280 Mz hızına sahipti. Yine oyunculara yönelik olarak geliştirilen bu monitörün taht liderliği sadece 1 ay sürdü. CES 2020’de tanıtılan monitör 360 Mz monitör, oyuncular için biçilmiş bir kaftan olacak. Bu monitör, geleneksel televizyon ekranlarına nazaran 6 kat daha fazla akıcılık sağlamakta. Yeni monitör ile ilgili diğer detaylar;

Nvidia 360 Hz Monitör Hakkında Görüşümüz

Asus ve NVIDIA ortaklığında geliştirilen yeni monitör 24,5 inç olduğunu görüyoruz. LCD bir panele sahip olacak olan yeni monitör yüksek tazeleme hızı sunarken düşük gecikme süresi tanımlıyor. FHD görüntü kalitesine sahip olacak olan monitör daha az gölgeleme, daha az yırtılma ve daha az gecikme sunuyor. Profesyonel bir E-Spor oyuncusu değilseniz bu monitörün sizler için çok ve çok fazla olduğunu söyleyebiliriz. 240 ya da 240 Hz bir monitör ihtiyaçlarınızı karşıladığı gibi üst düzey performanslar almanıza da katkı sağlayacaktır.

Nvidia 360 Hz Monitör hakkında gelecek yorumları yakından takip ederek gelişmeleri sizlere aktarıyor olacağız.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al