2 dk. Esporlab 01.02.2020

Moto G Stylus Özellikleri

Tuşlu telefonlardan akıllı telefonlara geçiş dönemini kaçıran Motorola, 2020 yılında çıkaracağı telefonlar ile bu treni yakalamak istiyor. Oldukça büyük bir pazar olan akıllı telefon pazarı, Motorola’nın dahil olması ile değişebilir. Yakın zamanda Moto G Stylus’ı tanıtmayı hedefleyen Motorola, bu telefon ile yüksek satış hedeflerini gerçekleştirmek istiyor. Durum böyle olunca Moto G Stylus özellikleri, merak edilmeye başlandı. Geekbench testlerinde telefonun özellikleri, az da olsa karşımıza çıktı.

Moto G Stylus Özellikleri

Telefon ile ilgili daha önce yapılan sızıntılar sayesinde bazı özellikler ve telefonun tasarımı öğrenildi. Geekbench testinden sonra karşımıza gelen bu telefon, 64 GB depolama alanı, 4 GB RAM, 1.8 GHz işlemci ve Android 10 ile çıkması bekleniyor. İşlemci hariç diğer özellikleri kabul edilebilir derecede olan Moto G Stylus’ın, ne kada satılacağı ise henüz bilinmiyor. Yapılan tek çekirdekli testten 311 puan, çift çekirdekli testten 1.316 puan alan telefonun, işlemci markası henüz bilinmiyor. Sızıntılara göre, Qualcomm işlemcinin olması bekleniyor.

Tasarıma göre, alt ve üst çerçevelerin oldukça kalın olduğunu söyleyebiliriz. Bu sebep ile Xiaomi Note 8’de gördüğümüz şekilde kamera olmayacak. Kameranın güzel bir özelliği; iç kamera teknolojisinin aktif olarak kullanılması. Aynı zamanda kameranın 48 MP olması bekleniyor. Bunların dışında 6,4 inç olarak piyasaya sunulacak gibi duran telefon, 6,3 inç olarakta satışa sunulabilir. Telefonun Türkiye pazarına girip girmeyeceği ise, merak konusu. Parmak izi tarayıcısı da bulunan Moto G Stylus, Türkiye’de yüksek satış hedeflerine ulaşmak istiyorsa, öncelikle rakiplerini geçmesi gerekiyor. Bu tasarım ve özellikler ile şu an böyle bir konu, gündeme bile getirelemez. Telefonun sadece özellikleri değil, satış fiyatı da büyük önem taşıyor. 1.500 TL civarında satışa sunulacağını tahmin ediyoruz. 1.300 TL ile 1.400 TL arasında satış fiyatı olursa, fazla olmasa da müşterilere ulaşabilecektir.

Telefonun fiyatı ve tüm özellikleri belirlendiğinde, daha rahat konuşuyor olacağız. Sızıntıların ve telefon ile ilgili yapılacak resmi açıklamaların habercisi olacağız. Hem yeni teknoloji haberleri hem de güncel oyun haberleri için bizi takip etmeniz yeterli olacaktır.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al