2 dk. Esporlab 26.01.2020

Oppo A31 Özellikleri Ortaya Çıktı!

Teknoloji dünyası çok hızlı ve takip etmek zor oluyor. Birçok telefon markası, sürekli olarak yeni telefon tanıtıyor ve hızlı şekilde pazara giriş yapıyor. Bu kez, karşımıza Oppo A31 olacak ve Oppo, bu telefon ile yüksek satış adetlerine ulaşmayı hedefliyor. Telefona yapılan bazı testler sonucunda, Oppo A31 özellikleri belli oldu. Durum böyle olunca birçok kullanıcı, telefon ile ilgili diğer bilgileri de merak etti. Şimd, hiç hız kesmeden telefonun özelliklerine geçelim.

Oppo A31 Özellikleri

Bildiğiniz üzere birçok marka, Geekbench’i kullanarak telefonlarının performanslarını test ettiriyor. Bu sayede bizler, telefonların bazı özelliklerini görebiliyor ve sizlerle paylaşıyoruz. Opoo A31’inde özellikleri, bu şekilde Geekbench performans testi ile karşımıza çıktı.

Telefonun Türkiye’de iyi satış adetlerine ulaşması, Oppo için beklenmeyen bir şey oldu. Bu sayede telefonun Türkiye pazarında da yer alması bekleniyor. Tek çekirdek, 8 GB RAM ve 2 GHz ile karşımıza gelecek olan A31, bu özellikleri ile 399 puan almayı başarıyor. Android 10 versiyonu ile gelecek olan telefon, çoklu çekirdek testine sokuldu ve bu testten de 1.496 puan aldı. Telefonun diğer özellikleri ise, şu şekilde:

– 4.230 mAh Batarya
– Bluetooth 5.0
– 44 MP çift selfie kamerası
– 5G Teknolojisi
– Parmak izi sensörü
– MediaTek Helio P90 işlemci

oppo-telefon

oppo-telefon

Oppo A31 Ne Zaman Çıkacak ?

Önümüzdeki ay, Hindistan’da satışa sunulacak telefon, daha sonra Türkiye’ye gelecek gibi duruyor. Telefon ile ilgili belli olan şeyler, sadece özellikleri. Tasarımı hakkında birçok bilgi bulunuyor fakat henüz tasarım da netleştirilmiş değil. Bunun yanında telefonun fiyatı da belli değil. İlerleyen günlerde geriye kalan tüm bilgilerin kesinleşmesini bekliyor. Telefonu şubat ayında çıkarmayı planlayan Oppo, elini hızlı tutmalı ve telefonu çıkarmadan önce birçok bilgi ile pr yapmalı.

Yer aldığı segmentlerde iyi işler çıkaran Oppo, bu kez başarıbilecek mi? Bu sorunun cevabını hep beraber göreceğiz. Oppo A31’in fiyatı uygun olursa, birçok kişi tarafından satın alınacaktır. Bu şekilde teknoloji haberleri okumak istiyorsanız, sitemizi düzenli olarak ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al