2 dk. Esporlab 16.01.2020

Oppo F15 Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Diğer ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de hatrı sayılır adetlerde satış yapan Oppo, yeni telefonunu çıkarıyor. ‘F’ serisine yeni bir model ekleyecek olan Oppo, bu telefona Oppo F15 adını verdi. Durum böyle olunca Oppo F15 teknik özellikleri nedir şeklinde birçok arama yapılmaya başlandı ve fiyatı da merak edildi.

Oppo F15 Teknik Özellikleri

Gayet şık duran telefon, biraz Xiaomi Note 8’i andırıyor gibi. Kullanıcılar tarafından en çok dikkat edilen özelliği bu oldu. Oldukça güzel bir tasarıma sahip olan F15, 8GB RAM ile karşımıza çıkacak. Bunun yanında 128 GB depolama alanı olacak ve depolama alanı, 256 GB microSD kart ile desteklenebilecek. Bu teknik özelliklerin yanında telefonun kamerası da merak ediliyor. 48 MP ana kamera barındıran F15, derinlik, geniş açı ve mono kamerayı da barındırıyor. Bu şekilde 4 kamera ile karşımıza çıkmış oluyor.

– 8GB RAM
– MediaTek Helio P70 İşlemci
– 125 GB Depolama
– 48 MP Arka Kamera ve 12 MP Ön Kamera
– Full HD 6.4 inç Ekran
– 4.000 mAh Batarya

Telefonun öne çıkan özellikleri, yukarıda yer alıyor. Batarya kapasitesi geniş olduğu için 3.0 hızlı şarj ile destekleniyor ve bu sayede yarım saat gibi kısa bir sürede en az %50 batarya dolumuna ulaşılabiliyor.

Oppo F15 Fiyatı

Teknik özellikler dışında fiyatı da oldukça merak edilen Oppo F15, 24 Ocak tarihinde satışa sunulacak. 1642 TL + vergiler olarak satışa sunulacak F15, yurtdışında 280 dolar üzerinden satılacak. Oppo veya Oppo Türkiye tarafından herhangi bir açıklamanın gelmemesi, telefonun Türkiye’de satışa sunulmayacağı şeklinde yorumlandı. Samsung A50 ve Xiaomi SE 9 gibi modellere rakip olabilecek telefon, mutlaka Türkiye pazarında yer almalı diye düşünüyoruz. Burada belirttiğimiz telefon modelleri ile hemen hemen aynı özellikleri taşıyan Oppo F15, bu telefonlardan biraz daha ucuz olacak gibi duruyor. 2.000 – 2.2000 TL civarında satışa çıkacak olursa, mutlaka yüksek satış adetlerine ulaşacak ve belki rekor kıracaktır. Oppo ve telefon modeli ile ilgili haberler için bizi takip etmeyi unutmayın!

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al