2 dk. Esporlab 22.01.2020

Realme, 2 Adet Telefonunu Satışa Çıkardı!

İstanbul’da düzenlenen lansman ile karşımıza çıkan Realme, meraklı bekleyişin ardından telefonlarını sergiledi. Çin menşeili bir firma olan Realme, fiyat/performans ürünleri ile karşımıza çıkıyor. Ülkemizde ne kadar satış yapacağı ve ne kadar süre kalacağı, bu telefonlardan sonra belli olacak. Realme telefonları nasıl, Realme telefon alınır mı gibi soruların hepsine yanıt bulmuş olacaksınız. 2 Adet telefonu satışa çıkaran firma, bu telefonlara 5 Pro ve XT isimlerini vermişti. Gelin, telefonları inceleyelim.

realme-5-pro

realme-5-pro

Realme 5 Pro Fiyatı ve Özellikleri

Son çıkan telefonlarda alıştığımız 48 MP kamera, burada da karşımıza çıkıyor. Bunun yanında ekran gövde oranı ile karşımıza çıkan Realme 5 Pro, 6.3 inç ekranı ile oldukça yeterli oluyor. Telefonda hızlı şarj özelliğinin olması, kullanıcılar için çok büyük bir artı. 128 GB depolama alanı ve 4 GB RAM barındıran bu telefon, Snapdragon 712 işlemci kullanıyor.

Realme 5 Pro fiyatı çok merak ediliyor. Telefonun fiyatı, 1.699 TL olarak belirlendi fakat birçok internet sitesi farklı kar marjı ile satış yapabiliyor. Bu sebep ile telefonu farklı mecralardan almadan önce mutlaka araştırmanız gerekiyor.

Realme XT Fiyatı ve Özellikleri

Bu telefon için Realme 5 Pro’nun üst modeli diyebiliriz. Birçok özelliği 5 Pro’ya göre en az 2 kat daha fazla. Telefon arka kamerada 64 MP lens barındırıyor. 6.4 inç Full HD ekrana sahip olan Realme XT, ön tarafında 16 megapiksellik kamerası ile karşımıza çıkıyor. Android 9.0 yüklü olan bu telefon, 128 GB depolama alanı ve 8 GB RAM bulunduruyor. Bu özellikleri oldukça yüksek performans veriyor ve fiyatı da diğer telefonlara göre oldukça düşük. Hem tasarımı hem de özellikleri sayesinde oldukça fazla ön plana çıkan telefon, 2.999 TL etiketiyle karşımıza çıkıyor. Çin’li firmanın telefonlar ile ilgili kampanya yapıp yapmayacağı ise, bilinmiyor. Bu durumda yakın zamanda herhangi bir kampanya yapılacak gibi durmuyor.

Sitemizde oyun haberlerinin yanı sıra, birçok teknoloji haberine de yer veriyoruz. Bu şekilde gündemde bulunan haberleri sizlerler paylaşmış oluyoruz. Güncel teknoloji haberleri için bizi takip etmeyi unutmayın!

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al