2 dk. Esporlab 25.01.2020

Samsung Galaxy M21 Özellikleri

Samsung Galaxy M21 ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Yapılan bir işlem sonrasında telefon ile ilgili işlemci ve RAM bilgileri öğrenildi. Durum böyle olunca Samsung Galaxy M21 özellikleri nedir sorusu sorulmaya başlandı, yazımız sayesinde bu sorunun cevabını öğrenmiş olacaksınız.

Samsung Galaxy M21 Özellikleri

Geçtiğimiz yıl, hemen hemen aynı dönem Samsung Galaxy M20’nin tanıtımını yapan Samsung, şu an M21’in tanıtımı için hazırlanıyor. Çeşitli ülkelerde yapılacak lansmanlar ile tanıtılacak telefon, oldukça heyecan yaratıyor.

Telefona uygulanan RAM ve işlemci testi, oldukça ideal bir puan aldı. Bu sayede telefonun M20 modelinden çok daha iyi olduğunu öğrendik. Telefona hem tek çekirdek hem de çok çekirdek testi yapıldı. Bu kadar özetten sonra “hadi artık, telefonun özelliklerini söyle” dediğini duyar gibiyim. Lafı daha fazla uzatmadan, M21’in sahip olduğu işlemci ve RAM’i açıklıyoruz. Samsung, yonga seti konusunda oldukça istikrarlı diyebiliriz. Diğer telefonlarda da kullanılan Exynos 9611 yonga seti, bu telefonda da kullanılıyor. Bu sayede M21, 1.64 GHz ve 4 GB RAM’e sahip olmuş olacak. Kendi segmentinde oldukça yeterli olan bu özellikler, M21’in istenilen satış hedeflerine ulaşması için yeterli olacak.

galaxy-m21

galaxy-m21

Özelliklerden sonra telefonun ne zaman çıkacağı da merak edilmeye başlandı. Az önce de söylediğimiz gibi M20 ile hemen hemen aynı zamanlarda çıkması beklenen telefon, önümüzdeki günlerde tanıtılacak gibi duruyor. Bu konuyla bilgiler netleşince sizlere bildirmiş olacağız.

Android 10 ile gelmesi beklenen telefon, kamera özellikleri açısında hayal kırıklığı diyebiliriz. Kendi segmentinde birçok 48 MP telefon bulunurken, Samsung’un 24 megapiksellik ana yani arka kamera ile karşımıza çıkması şaşırtıcı. Umarız buradan azaltılan özellik, başka noktalarda arttırılarak kullanılmıştır. Bunlara ek olarak telefonun siyah, mavi ve yeşil renkler ile satışa çıkması bekleniyor. Yine kendi segmentinde yer alan 64 ve 128 GB depolama alanı, bu telefonda da olacak gibi duruyor.

Önümüzdeki günlerde yapılacak tanıtım ile telefon ile ilgili tüm bilgiler netleşmiş olacak. Güncel oyun ve teknoloji haberlerini kaçırmamak için bizi her mecradan takip etmeyi unutmayın.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al