2 dk. Esporlab 24.03.2020

Gwent: The Witcher Card Game, Android Sürümü Yayınlandı

Gwent: The Witcher Card Game herkesin merakla beklediği kart oyunun android sürümü yayınlandı. 7’den 70’i ekranların başına kilitleyen The Witcher’ın en gözde oyunlarından birisi olarak popüler mobil kart oyunları kategorisinde yerini almış oldu.

The Witcher’ın gizemli dünyasını yansıtan mobil kart oyunu Gwent: The Witcher Card Game, Android kullanıcıları için Google Play Store’da yayınlandı. Bilindiği üzere Rivalı Geralt’ın en gözde kart oyunu ünvanını taşıyan Gwent, PC ve oyun konsollarında yayınlanmıştı, geçen sene yıl sonunda ise iOS platformunda yayınlanmıştı. Aradan baya bir süre geçse de Gwent: The Witcher Card Game android sürümü yayınlandı.

Gwent: The Witcher Card Game Kart Oyunu Hakkında:

Gwet ise bilindiği gibi The Witcher’ın kitaplarında yer alan ve herkese heyecanlandırmayı başarmış kart oyunu. Diğer farklı platform oyunlarının içerisinde de yer almayı başaran Gwent, oldukça popülerleşmeye başladı. Elinizde ki kart destelerinize göre, rakibinizi yenmeye çalışıyorsunuz aynı zamanda kart gelişimi ile rakibinizden bir adım önde olma şansına sahipsiniz. Kart oyun tutkunları, Gwent: The Witcher Card Game oyununu denediği zaman diğer kart oyunlarından farklı oyun mekaniklerine sahip olduğunu gözlemleyebilir.

Elinizde bulunan kart destenizi yerleştirmeden önce iyi bir strateji belirlemeniz gerekiyor. Yakın dövüş ve menzilli kartlarınızı doğru bir şekil de ayarlamanız lazım. Kart oyunlarında strateji büyük önem taşır, bunu zaten biliyorsunuzdur. Yerleştirmiş olduğunuz kartlar sayesinde sizlere güç puanları verecektir. Bu puanlar ile özel büyücü saldırılarınızı aktif hale getirip, rakibinizi daha kolay yenmeyi sağlayabilirsiniz. Elinizde ki kartlarınızı geliştirerek, oyun alanında güçlü ve baskın bir etkiye sahip olabiliyorsun, dediğim gibi her şey stratejiye dayalı. Oyundaki ana amacınız, rakibinize karşı en çok güç puanı toplayarak, oyun sonunda skorunuzu üstün tutup kazanmak. İki raundu kazandığınız takdirde, oyunun galibi siz oluyorsunuz.

Gwent: The Witcher Card Game kart oyunlarının serisinin diğer oyunlarından sizlere farklı gelebilir, bunun başlıca nedenleri arasında konsolda ve pc platformunda göründüğü gibi değil, mobilde farklılıklar mevcut. Oyunu ilk defa oynayacaksınız ilk olarak sizlere önerimiz The Witcher 3 sürümünü oynamanız, çünkü biraz karışık gelebilir. Oyuna göz atmanız ve indirebilmeniz için aşağıya bağlantıları bırakıyoruz iyi eğlenceler.

[vc_message message_box_color=”green” icon_fontawesome=”fa fa-android”]Google Play Store’dan[/vc_message][vc_message message_box_color=”grey” icon_fontawesome=”fa fa-apple”]App Store’dan[/vc_message]

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al