2 dk. Esporlab 06.05.2020

Halo 2 Anniversary Çıkış Tarihi Açıklandı

Halo 2 Anniversary çıkış tarihi açıklandı bildiğiniz gibi Halo: Combat Evolved Anniversary’nin piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra, seriye ait diğer oyunlar için çalışmalar başlamıştı. Microsoft, Master Chief Collection’a ait bir parça olarak karşımıza çıkacak olan Halo 2: Anniversary artık pc platformlarının bir parçası olarak 12 Mayıs’ta çıkış sağlayacak.

Geliştirici şirket 343 Industries, tüm oyunları sorunsuz bir şekil de pc platformuna geçirmek için yoğun çaba gösteriyor. Oyunlarda beta testleri yaparak, sorunsuz geçişler sağlamak üzere Halo Insider Programı üzerinde test ediyor. Bu sayede oyunları sorunsuz bir şekil de parça parça pc platformlarına taşımayı hedefliyorlar. Halo: Combat Evolved Anniversary kapalı beta sürecini başarıyla tamamlamıştı ve Mart ayında oyun severler ile buluşmuştu.

343 Industries daha sonra serinin diğer oyunu olan Halo 2: Anniversary için çalışmalara başlamıştı. Beta sürecini başarıyla tamamlayarak şirket tarafından yapılan açıklamalarda oyun Steam platformu için 12 Mayıs’ta çıkış piyasaya sürülecek. Oyunun resmi sayfasına göz attığımız da ise bir detay gözümüzden kaçmadı Halo: The Master Chief Collection adında ki paket içerisinde de Halo 2: Anniversary’de yer alacak.

| Halo 2 Anniversary 12 Mayıs’ta Piyasaya Sürülecek

Serinin önceki oyunları Steam platformu üzerinde 18,50 TL gibi bir fiyat üzerinden satışa sunuluyordu. Halo 2: Anniversary de ortalama bu fiyatlarda bir etikete sahip olması bekleniyor. Halo Topluluk Koordinatörü Tyler Davis geçtiğimiz günlerde açıklamada bulunmuştu, Ring 3 ile sorun yaşadıklarını ve bu sorunu aştıktan sonra oyunun kapalı beta testlerine geçtiklerini belirtmişti.

Çevrimiçi konsol oyunlarında bilmenizi istiyoruz ki Halo 2: Anniversary, sektörde en çok etkili olan ve tercih edilen yapımlardan birisi oldu. Çevrimiçi oyuncu kitlesi bir hayli yükselen oyun, bu sayede Microsoft’un göz bebeği haline gelmiş bir oyun oldu. Çok kısa bir süre sonra pc platformları için çıkış yapacak oyun hakkında incelemelerimiz devam ediyor. Yeni bilgiler edindikçe sizlere tekrardan haber vereceğiz, oyunun steam sayfasına buraya tıklayarak gidebilirsin.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al