1 dk. Serkan KÖSE 27.08.2021

Halo Infinite Çıkış Tarihi Belli Oldu

Yayıncılığını Microsoft’un üstlendiği geliştiriciliğini ise 343 Industries’in yaptığı Xbox’ın özel oyun serilerinden birisi olan Halo’nun merakla beklenilen yeni oyunu Halo Infinite oyununun çıkış tarihi sonunda belli oldu. 

Microsoft’un bir süredir üzerinde çalıştığı Halo serisinin yeni oyunu Halo Infinite oyununun ne zaman çıkacağı merak ediliyordu. Bu tarih sonunda açıklandı. 

Halo Infinite Aralık 2021’de Geliyor

Normal şartlarda 2020 yılı içinde Xbox Series oyun konsolları ile birlikte çıkması beklenen Halo Infinite oyunu uzun bir erteleme almıştı be bu yılın sonunda çıkacağı açıklanmıştı. Microsoft bu açıklamasında ise herhangi bir tarih vermemişti. Microsoft şimdi de oyunun çıkış tarihini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Halo Infinite oyunu 8 Aralık tarihinde Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkacak. Oyun ayrıca ilk günden itibaren Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek. 

Yapılan açıklamaya göre Halo Infinite’in online modu da oyun ile birlikte çıkış yapacak ve oyunculara ücretsiz olarak sunulacak. Oyunun online modu için paylaşılan yeni videosunu ise haberimizin sonundan izleyebilirsiniz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al