1 dk. Serkan KÖSE 29.04.2021

Hayatta Kalma Shooter Oyunu Scavengers PC İçin Erken Erişime Açılıyor

Hayatta kalma shooter oyunu Scavengers PC için erken erişime açılıyor. İşte Scavengers hakkında bilinenler.

Ücretsiz bir hayatta kalma shooter oyunu olacak olan Scavengers PC için erken erişime açılıyor. Oyun Steam ve Epic Games Store üzerinde erken erişime çıkacak. Oyunun geliştiricisi olan Midwinter Entertainment tarafından yapılan açıklamaya göre oyunun PlayStation 4 ve Xbox sürümlerinin çıkış tarihi de ilerleyen günlerde açıklanacak.

Scavengers Tanıtım Yazısı

Hayatta Kalmak Savaşın Yarısı

Scavengers, stratejik olarak sizin hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz bir alan. Üç kişilik takımların hayatta kalmak ve sanal alan tarzı oyunculara karşı düşmen ve sınıf temelli oyuncuya karşı oyuncu karışımında üstünlük kurmak için mücadele verdiği oynaması ücretsiz bir shooter oyundur. Kişiselleştirilebilir karakterleri içeren Kaşifler listesinden seçiminizi yapın, benzersiz yetenekleriniz ve farklı türlerde olan silahlarınızla kanınızın son damlasına kadar mücadele verin.

hayatta-kalma-shooter-oyunu-scavengers-pc-icin-erken-erisime-aciliyor

Eve Dönemeyeceğimiz Söyleniyor

Bir asteroit Ay’ı tamamen yok ettiğinde ve Dünya’yı dondurduğunda bizler başımıza gelecek en kötü şeyin bu olacağını düşünmüştük. Bunun ardından doğan bir virüs sebebiyle evlerimizden ayrılmak zorunda kaldık. Gezegenimiz dışında bir sığınak arayarak hayatlarımızdan ve biraz daha fazlasından ayrılmak zorunda kaldık. Scourge adını verdiğimiz çılgın mutantlara ev sahipliği yapan bir sığınak bulduk. Bu sığınakta yüzeyde kalanları yağmayan canavarlar bulunuyor. Sığınağımızın yapay zeka koruyucusu Anne, bizden kalanlara göz kulak oluyor. Virüs için bir tedavi temenni ediyoruz. Anneminizin bize dediği gibi savaşarak yüzeye geri dönmeliyiz.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al