1 dk. Serkan KÖSE 29.10.2021

Heartland Oyunundan Kötü Haber

Fransa merkezli oyun stüdyosu Ubisoft’un The Division evreninde geçecek olan ve oynaması ücretsiz olacak olan Heartland oyunundan kötü bir haber geldi. 

Yayıncılığını Ubisoft’un yaptığı ve geliştiriciliğini ise Red Storm Studios’un üstlendiği ve The Division evreninde geçecek olan oynaması ücretsiz olacak Heartland oyunu Mayıs ayında duyurulmuştu. Yapılan bu duyuruda oyunun 2021 – 2022 yılları arasında geleceği açıklanmıştı. Oyunun ön kayıt sayfası da yapılan bu açıklama sonrasında açılmıştı. Oyuncuları heyecanlandıran Heartland oyunundan kötü bir haber geldi ve oyunun ertelendiği açıklandı. 

The Division Heartland Çıkış Tarihi

Ubisoft tarafından yayınlanan kazanç raporuna göre normal şartlar altında 2021 ve 2022 mali yılında çıkması beklenen oyunun 31 Mart 2023’te sonra erecek olan 2022 – 2023 mali yılına ertelendiği belirtildi. Yine net bir çıkış tarihi olmayan oyunun 1 Nisan 2022 – 31 Mart 2023 tarihleri arasında çıkması bekleniyor. 

Ubisoft ayrıca çıkışı ertelenen tek oyunun Heartland olmasını açıkladı. Ertelenen oyunlar arasında Rocksmith+ ve  The Prince of Persia : The Sands of Time Remake oyunu da bulunuyor. Bu oyunların da kesin çıkış tarihleri açıklanmamış olsa da 1 Nisan 2022 – 31 Mart 2023 tarihleri arasında çıkması bekleniyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al