2 dk. Serkan KÖSE 03.07.2021

Hideo Kojima’nın Xbox İle Özel Oyun Anlaşmasına Çok Yakın Olduğu İddia Edildi

Son olarak Death Stranding oyunu ile adından söz ettiren Hideo Kojima’nın Xbox ile özel anlaşması için çok yakın olduğu iddia edildi.

P.T., Metal Gear Solid ve Death Stranding gibi oyunların arkasındaki isim olan Hideo Kojima ile ilgili her gün yeni iddialar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son iddialar ise Xbox ve Kojima arasında.

Bilindiği üzere bir süredir Hideo Kojima ve Xbox birlikte anılıyordu. Uzun bir süredir Xbox ve Kojima’nın bir proje için görüştüğü ancak görüşmelerinin resmileşmediği için açıklanmadığı belirtilirken ortaya çıkan son iddialara göre ise bu görüşmelerin sonlandığı ve açıklanma noktasına geldiği belirtiliyor.

Kojima ve Xbox Özel Oyun İçin İmzaları Attı

Oyun dünyasının güvenilir kaynaklarından birisi olan VentureBeat’in haberine göre şu anda Xbox ve Kojima yeni bir oyun için ön anlaşma tarzındaki belgeyi imzaladı. Haberin detaylarına göre hala kesin bir anlaşma sağlanmamış olsa da bu anlaşmanın kısa süre içerisinde sonuçlanması bekleniyor. Hatta taraflar anlaşmaya o kadar yakın ki Xbox, Kojima’nın yeni oyununda ihtiyaç duyduğu şeyleri hazırlamaya çoktan başladı.

Oyunun detayları ile ilgili şimdilik kesin bir açıklama yapılmamış olsa da yeni oyunun detaylarının da ilerleyen günlerde gün yüzüne çıkması bekleniyor. Kojima’nın yaptığı oyunların farklı dünyalar içerdiğini düşündüğümüzde yeni oyununda da oyuncuların benzer deneyimler yaşayacağını söyleyebiliriz. Eğer ki bu anlaşma sağlanırsa yeni oyun gerçekten Xbox tarafının gücüne güç katacak. Bilindiği üzere Sony PlayStation markası için Kojima ile Death Stranding oyununda beraber çalışmış ve bu oyun başlangıçta PlayStation özel oyunu olarak duyurulmuş olsa da sonrasında oyun PC platformu için de çıkışını gerçekleştirmişti.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al