1 dk. Serkan KÖSE 21.03.2021

Hitman Sniper Assassins Oyunu Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu!

Hitman’in yeni oyunu olacak olan Hitman Sniper Assassins oyunu mobil cihazlar için duyuruldu. 

Yayıncılığını Square Enix’in üstlendiğini ve geliştiriciliğini ise daha önceden de Hitman Go ve Hitman Sniper oyunlarını da yapan Sqyare Enix Montreal’ın yeni oyunu Hitman Sniper Assassins mobil cihazlar için duyuruldu. Hitman Sniper Assassins oyununun bu ismi proje ismi bu sebeple oyunun isminin ilerleyen günlerde değişeceğini açıkladı. 

Mobil cihazlar için geliştirilen Hitman Sniper Assassins’te yine dünyanın farklı yerlerine gidilerek belirtilen hedefleri indirmeye çalışılacak. Diğer Hitman oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da oyuncular çeşitli sözleşmeler yapabilecek ancak görevlere girmeden önce kendilerine bir kesken nişancı ekibi oluşturmaları gerekecek. Oluşturulacak olan ekibin kendine has bir silahı ve özelliği olacak. Bu sebeple göreve gitmeden önce oyuncuların iyi düşünmeleri gerekecek. Karakterlerin kendi yetenekleri ve silahları dışında, kendi kişilikleri ve geçmişi de bulunacak. 

hitman-sniper-assassins-oyunu-mobil-cihazlar-icin-duyuruldu

Oyunun geliştirici ekibi hedeflerin etkisiz hale getirilmesi için çeşitli yolların olacağını ve oyuncuların kendilerini fazlasıyla özgür hissedeceklerini belirtiyor. Hedeflerin etkisiz hale getirilmesi için bulunan farklı yöntemlere göre de ekstra puanlar kazanmak mümkün olacak. Bu puanlar ile diğer oyuncular ile mücadeleye girilebilecek. 

Henüz oyunun adı tam olarak açıklanmamış olsa da Sniper Assassins, bu yıl içerisinde ücretsiz olarak Android ve iOS platformları için yayınlacak. Oyunun şimdilik Google Play Store sayfası açılmış olsa da ilerleyen günlerde oyunun iOS sayfasının da açılacağı düşünülüyor. Oyunun fragmanı haberimizin sonundan izleyebilir ve resmi mağaza sayfasını bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al