1 dk. Serkan KÖSE 28.08.2021

Horizon Forbidden West Türkçe Altyazı Desteği Sunacak

Yayıncılığını Sony’nin yaptığı geliştiriciliğini ise Guerilla Games’in yaptığı PlayStation’ın önemli oyunlarından birisi olan Horizon Zero Dawn oyununun devam oyunu olacak olan Horizon Forbidden West oyunundan sevindirici bir haber geldi. 

Sony’nin bir süredir üzerinde çalıştığı Horizon Forbidden West oyunu hakkında geçtiğimiz günlerde bir iyi bir de kötü haber verilmişti. Bu yıl sonunda çıkacağı açıklanan ancak yine de çıkış tarihi açıklanmayan Horizon Forbiden West’in net çıkış tarihi açıklandı. Oyunun çıkış tarihinin açıklanması oyuncuları üzdü çünkü oyunun çıkış tarihi 2021 yerine 2022 olarak ertelendi. Yapılan açıklamaya göre oyunun net çıkış tarihi 18 Şubat 2022 tarihi oldu. Oyunun ön siparişe açılacağı tarih ise 2 Eylül 2021 olarak açıklanmıştı. 

Türkçe Altyazı Desteğine Sahip Olacak

Kısa bir süre önce PlayStation Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre oyun Türkçe altyazı desteği ile birlikte gelecek. Bu açıklamanın şaşırtıcı olmadığını belirtmemizde yarar olsa da oyunun Türkçe altyazı ile birlikte gelmesi sevindirici. Hatırlanacağı üzere ilk oyunda Türkçe altyazı desteği bulunmuyordu. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al