1 dk. Serkan KÖSE 19.12.2021

Horizon Forbidden West Yeni Fragmanı Yayınlandı

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment’ın yaptığı ve geliştiriciliğini ise PlayStation Studios çatısı altında yer alan Guerilla Games’in üstlendiği, PlayStation’ın sevilen oyun serilerinden birisi olan Horizon Zero Dawn’ın yeni oyunu olan Horizon Forbidden West oyununun oyuncuları heyecanlandıracak yeni fragmanı yayınlandı.

Horizon Forbidden West oyunu son olarak PlayStation 4 oyun konsolu için yayınlanan görsellerle gündeme gelmişti. Oyunun PlayStation 4 performansı için kesin bir şeyler söylemek adına oyunun PS4 oynanış videosu beklenirken, oyundan yeni bir fragman geldi.

Horizon Forbidden West Son Fragman

Horizon Forbidden West oyunu PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyun konsolu için 18 Şubat 2022 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Oyun ayrıca PlayStation 5’e ücretsiz yükseltme sunacağını hatırlatalım. Oyunun yayınlanan fragmanını aşağıdan izleyebilir, tanıtım yazısını haberimizin sonundan okuyabilirsiniz.

Horizon Forbidden West Tanıtım Yazısı

Uzak diyarları keşfedin, daha büyük ve daha hayranlık uyandıran makinelerle savaşın ve Horizon’ın uzak gelecek, kıyamet sonrası dünyasına dönerken şaşkınlık veren yeni kabilelerle karşılaşın.

Diyar can çekişiyor. Yeni korkutucu makineler sınırlarında dolaşırken, şiddetli fırtınalar ve durdurulamaz bir yıkım insanlığın darmadağın olmuş kalıntılarını mahvediyor. Dünya üzerindeki yaşam hızla yok olmaya doğru gidiyor. Kimse de nedenini bilmiyor.

Bu tehditlerin arkasındaki sırları çözüp, dünyaya düzen ve dengeyi yeniden getirmek Aloy’un elinde. Yol boyunca eski dostlarıyla yeniden bir araya gelmeli, savaşan yeni gruplarla ittifak kurmalı ve geçmişin mirasını çözmeli. Bu sırada yenilmez gibi görünen yeni bir düşmanın da bir adım önünde olmaya çalışıyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al