1 dk. Serkan KÖSE 06.06.2021

Horizon Forbidden West’in Çıkış Tarihi Belli Oldu

Yılın önemli oyunlarından birisi olacak olan Horizon Forbidden West’in çıkış tarihi belli oldu.

Yayıncılığını Sony’nin üstlendiğini geliştiriciliğini ise Guerilla Games’in yaptığı PlayStation’ın önemli oyunu Horizon Zero Dawn’ın devam oyunu olacak olan Horizon Forbidden West’in çıkış tarihi ile ilgili bir açıklama yapıldı.

Horizon Fornidden West Çıkış Tarihi

PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst’un PlayStation Blog üzerinden bir röportaj yayımladı. Röportaj yazısında PlayStation oyunlarının geleceğine dair önemli detaylar paylaşıldı. Paylaşılan detaylardan en önemlisi ise Horizon Fornidden West’in çıkış tarihi oldu. Hulst’un açıklamasına göre merakla beklenen oyunun çıkış tarihi ise kasım – aralık aylarında olacak ancak burada büyük bir sorun var.

PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst, her ne kadar Horizon Forbidden West’in çıkışını 2021 yılı sonunda çıkartmayı planlıyor olsalar da oyunun çıkış tarihinin kesin olmadığını ve oyunun bu nedenle çıkış tarihinin ertelenebileceğini açıkladı. PlayStation Studios başkanı, Hermen Hulst, “2021’in son aylarında yayımlamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ancak bu tarih net bir tarih değil” dedi.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al