1 dk. Serkan KÖSE 27.08.2021

Horizon Forbiden West 2022’ye Ertelendi

Yayıncılığını Sony’nin üstlendiği, geliştiriciliğini ise Guerilla Games‘in yaptığı PlayStation’ın önemli oyunu Horizon Zero Dawn‘ın devamı Horizon Forbidden West’ten hem iyi hem de kötü bir haber geldi. 

Yılın merakla beklenen oyunlarından birisi olan Horizon Forbiden West oyunundan oyuncuları üzecek bir haber paylaşıldı. 

Horizon Forbiden West Oyunu Ertelendi

Bu yıl sonunda çıkacağı açıklanan ancak yine de çıkış tarihi açıklanmayan Horizon Forbiden West’in net çıkış tarihi açıklandı. Oyunun çıkış tarihinin açıklanması oyuncuları üzdü çünkü oyunun çıkış tarihi 2021 yerine 2022 olarak ertelendi. Yapılan açıklamaya göre oyunun net çıkış tarihi 18 Şubat 2022 tarihi oldu. Oyunun ön siparişe açılacağı tarih ise 2 Eylül 2021 olarak açıklandı. Kısaca oyunun fiyatının da Eylül ayı içinde belli olacağını söyleyebiliriz. 

Bu yıl çıkacağı açıklanan PlayStation 5 oyunlarından olan Horizon Forbidden West, God of War 2, Gran Turismo ve birkaç oyun daha, 2022’ye ertelendi ve yılın geri kalanında hiçbir PlayStation 5 özel oyunu kalmadı.

Son olarak PlayStation 5 kullanıcıları için Horizon Zero Dawn oyunu için FPS’i 60’ın üstüne çıkartan bir güncelleme yaması da yayınlandı. Horizon Forbiden West oyunu PlayStation 5 ve PlayStation 4 için 18 Şubat 2022 tarihinde çıkış yapacak. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al