2 dk. Serkan KÖSE 11.06.2022

Indie Yapım SIGNALIS Çıkış Tarihi Duyuruldu

İnsanlığın karanlık bir sırrı ortaya çıkardığı distopik bir gelecekte geçen klasik bir hayatta kalma korku yapımı olan SIGNALIS’in çıkış tarihi duyuruldu.

Geliştiriciliğini rose-engine’in yayıncılığını ise Humble Games ve PLAYISM’in yaptığı indie yapım SIGNALIS, başta PC olmak üzere PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch tarafına çıkışı yapacak. Psikolojik korku gerilim yapımı olan SIGNALIS’in çıkış tarihi duyuru fragmanı şu şekilde:

SIGNALIS Fragman

SIGNALIS PC tarafında Steam olmak üzere PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch tarafına 27 Ekim tarihinde sunulacak. Yapımın Steam sayfasına buradaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. SIGNALIS’in tanıtım metni ve sistem gereksinimi ise şu şekilde:

SIGNALIS Tanıtım Metni

SIGNALIS, insanlığın güneş sistemini kolonize ettiği ve Eusan’ın totaliter rejiminin agresif gözetim ve propaganda yoluyla demir bir tutuşu sürdürdüğü distopik bir gelecekte geçiyor. Replikas olarak bilinen insansı androidler, halk arasında yaşar, benzemek üzere tasarlandıkları vatandaşlarla birlikte işçi, memur ve kMioruyucu olarak hareket eder.

SIGNALIS’in hikayesi, Elster adlı bir Replika’nın harap olmuş bir gemide kriyostazdan uyanmasıyla başlar. Artık soğuk bir gezegende mahsur kalmış, bilinmeyen derinliklere doğru bir yolculuğa çıkar.

Klasik hayatta kalma korku oyunu
Garip dehşetlerle karşılaştığınızda, kıt kaynakları dikkatli bir şekilde yönetirken ve zorlu bilmecelere çözümler ararken korku ve endişeyi yaşayın.

Soğuk ve uzak yerler
Terk edilmiş bir uzay gemisinin loş köşelerini keşfedin, lanetli bir tesisin sakinlerinin gizemli kaderini araştırın ve altında ne olduğunu araştırın.

Rüya görme hakkında bir rüya
Klasik kozmik korkudan ve Stanley Kubrick, Hideaki Anno ve David Lynch’in eserlerinden ilham alan, kimliğin, hafızanın ve bilinmeyenin ve bilinmeyenin dehşetinin atmosferik bir bilimkurgu hikayesini keşfedin.

Çarpıcı bir vizyon
Akıcı 3D karakter animasyonları, dinamik ışıklar ve gölgeler ve sinematik bilimkurgu anime hikaye anlatımıyla tamamlanan karmaşık şeffaflık efektleriyle yönlendirilen vahşi bir kabusta dolaşın.

SIGNALIS Sistem Gereksinimi

Minimum:

  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: x64 Mimarisi
  • Bellek:2 GB RAM
  • Ekran Kartı: Özel Grafik Kartı
  • DirectX: Sürüm 10
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
  • İlave Notlar: 16:9 monitör önerilir
Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al